Dell OptiPlex Micro

Pressemelding fra Dell 4. september 2014:

Denne produktnyheten er en direkte gjengivelse av en pressemelding fagbladet Elektronikkbransjen har mottatt, og er ikke redaksjonelt behandlet.

Høstens godbiter fra Dell kommer nå som perler på en snor. Sjekk hva vi kan by på av nye produkter for kontor og hjemmebrukere med ulike krav og preferanser.

Blant annet får seriene Latitude og OptiPlex nye modeller, og i skjermverdenen er vi først ute med 5K Ultra HD-skjerm.

Blant nyhetene finner vi:

- De mikro-stasjonære pc-ene OptiPlex 9020 Micro- og 3020 Micro

OptiPlex Micro

OptiPlex 9020 Micro og 3020 Micro er våre nye mini-stasjonære maskiner som tar liten plass samtidig som ytelsen er høy. Chassiset har et volum på kun 1,2 liter, som er 67 prosent mindre enn våre minste desktops. Med fem ulike monteringsmuligheter kan du skreddersy oppsettet etter ønske og behov. OptiPlex 9020 Micro er egnet for miljøer med begrenset plass og fokus på sikkerhet, mens OptiPlex 3020 Micro innfrir krav til ytelse fra virksomheter i en kompakt enhet.

Både Latitude og OptiPlex har flere bruker- og sikkerhetsrelaterte oppdateringer på innsiden – Dell Data Protection sørger for omfattende kryptering, avansert autentisering og malware-beskyttelse, Dell Client Command Suite er et gratis automatiseringsverktøy for å redusere tiden brukt på oppstart, overvåking og oppdatering av systemene. I tillegg er Dell KACE K1000 Express en ny gratisløsning som styrer garantistatus, BIOS og driveroppdateringer over virksomhetens Dell-enheter.

Pris og tilgjengelighet:

Powered by Labrador CMS