Dell Precision

Pressemelding fra Dell 12. oktober 2015:

Denne produktnyheten er en direkte gjengivelse av en pressemelding fagbladet Elektronikkbransjen har mottatt, og er ikke redaksjonelt behandlet.

Nye arbeidsstasjoner til de proffeste

Mer ytelse, bedre design, lavere vekt og tynnere skjermrammer er noen av nøkkelordene når Dell lanserer de kraftigste og mest snertne Precision-modellene noensinne.

Nå lanserer Dell en ny rekke bærbare Precision-arbeidsstasjoner, og oppdaterer samtidig utvalget av stasjonære Precision-maskiner. De helt nye bærbare maskinene kombinerer tynnere, lettere design med gode skjermer og bedre ytelse. I tillegg kommer sertifisering for flere profesjonelle applikasjoner, og tilgang til Dells support og støtteordninger.

Den nye porteføljen bærbare kan konfigureres med 6. generasjons Intel Core-prosessorer, eller med de helt nye Intel Xeon-prosessorene for bærbare datamaskiner. Grafikkløsninger, enten det er for databehandling eller visuelt arbeid, kan settes opp med AMD FirePro-kort eller Nvidias Maxwell-teknologi, og skjermene på inntil 4K UHD-oppløsning støtter minimum Adobe RGB-fargerom.

Powered by Labrador CMS