NY SJEF I DELL

Solveig Ellila Kristiansen blir ny administrerende direktør i Dell Norge, og starter allerede i desember.

Publisert Sist oppdatert

Kristiansen har de siste tre årene vært norgessjef i CA Technologies. Fra før har hun mer enn 25 års erfaring fra norsk it-bransje, deriblant syv år i Sun Microsystems, hvor hun også var norgessjef.

–Det blir veldig spennende å lede en så fremoverlent teknologileverandør i Norge. Dell står foran en spennende tid fordi vi leverer hele bredden, fra datarommet til pc-en eller nettbrettet på pulten. Markedsinnsikt og helhetlige løsninger skal sikre at våre kunder blir enda mer fornøyde, og at vi er landets mest interessante it-arbeidsplass, sier Kristiansen i en pressemelding.

Hun begynner i Dell 16. desember, etter at selskapets forrige norgessjef, Michael Jacobs, gikk til stillingen som sjef for Microsoft Norge.

Oppkjøpene for å utvide innen programvare og å favne sikkerhets- og nettsky-løsninger viktige

– Dell har stor vilje til å investere og utvide porteføljen når det er riktig for selskapets utvikling. Blant annet er oppkjøpene for å utvide innen programvare og å favne sikkerhets- og nettsky-løsninger viktige, ettersom det svarer på et stort behov i markedet, sier Kristiansen.

Hun sitter også i styret for Innovation Forum, som er Norges senter for åpen innovasjon og teknologiutvikling. De siste månedene har hun gjennomført et lederprogram ved INSEAD, der innovasjonsledelse er hovedtema. 

I Dell Norge vil hun lede et team på rundt 140 ansatte. Hun vil ha øverste ansvar for strategi og salg, og styrke selskapets posisjon som løsningsleverandør.

Powered by Labrador CMS