Dovado PRO

Pressemelding fra Dovado 29. april 2013:

Denne produktnyheten er en direkte gjengivelse av en pressemelding fagbladet Elektronikkbransjen har mottatt, og er ikke redaksjonelt behandlet.

Det svenske teknologiselskapet Dovado lanserer PRO, den nyeste av selskapets fremgangsrike USB-routere for både 4G/3G-modem og trådbasert internett. Dovado PRO er fullstappet med finesser som eksempelvis støtte for de aller raskeste 4G-modemene, to SmartUSB-porter, mulighet for å tilkoble USB-disker direkte til routeren og mye mer.

Dovado PRO er en fullvoksen trådløs router som fungerer like bra for mobilt bredbånd som for trådbasert internett. Routeren er helt operatøruavhengig og støtter i prinsippet alle mobile bredbåndsmodem i det norske markedet, også de nyeste og raskeste LTE kategori 4-modemene med kapasitet opp til 150 Mbit/s.

Den nye routeren er meget fleksibel og samtidig svært enkel å installere og bruke. I tillegg til å være utviklet for både mobilt og fast bredbånd, kan alle typer enheter – PC-er, nettbrett, smarttelefoner, musikkspillere og spillkonsoller – tilkobles trådløst eller via en av de fire raske Gigabit Ethernet-portene.

De to SmartUSB-portene gjør det mulig å tilkoble et USB-modem for mobilt bredbånd parallelt med eksempelvis en rask USB-disk for nettverkslagring eller en styreenhet for home automation. SmartUSB-funksjonen i kombinasjon med Connection Tracker innebærer at routeren er svært driftssikker fordi den kontrollerer tilkoblingen og automatisk re-starter modemet ved eventuelle feil.

Via SMS eller Dovados mobile app, kan man styre routeren og få ulik driftsinformasjon, eksempelvis en alarm om uventede hendelser eller oppnådd maksgrense for datamengde. Med SMS eller en tilkoblet PC samt en styreenhet for home automation, kan man også fjernstyre og automatisere ulike elektroniske funksjoner i hjemmet, for eksempel belysning og oppvarming.

Det trådløse nettverket støtter 802.11n, med en maksimal båndbredde på 300 Mbit/s. De doble antennene er utbyttbare ved behov. Routerens firmware oppdateres enkelt og kostnadsfritt via nettet på bakgrunn av den innebygde Live Update-funksjonen.

-----

Cirkapris Dovado PRO (inkl. mva) 1200 kroner

Salgsstart Mai 2013

Powered by Labrador CMS