Eaton RE-serie 2-post rack

Pressemelding fra Eaton 23. mars 2015:

Denne produktnyheten er en direkte gjengivelse av en pressemelding fagbladet Elektronikkbransjen har mottatt, og er ikke redaksjonelt behandlet.

Eaton utvider tilbudet for IT-rack med ny 2-post rack med åpen ramme

Strømstyringsleverandøren Eaton har lagt en 2-post rackmodell til sin rimelige og fleksible RE-serie av lukkede rack. Den nye 45U-høye RE-serien 2-post rack er ideelt egnet til anvendelser som nettverkskap for kobber- og fiberpatching, eller som et passivt rack i store datasentraler hvor de kan brukes til å distribuere LAN-forbindelser. De nye rackene tilbyr en enkel åpen rammemonteringsløsning og gir likevel maksimal kablingstilgang og -kapasitet. De er også boltet sammen for enkel sammenstilling på stedet og har en bransjeledende jevnt fordelt nominell statisk last på 750 kg.

"Den nye RE-serien 2-post rack kompletterer den allerede vellykkede RE-serien IT-rack konstruert med tanke på merverdiforhandlere og systemintegratorer," sa Kjetil Fjeldstad, Solution Center Manager i Eaton. "De kan også danne en integrert del av Eatons Intelligent Power Pod som er et integrert strømintegrasjonssystem for moderne IT-applikasjoner, som innbefatter reservestrøm, distribusjon og administrasjon med plassering og brukerstøtte."

Utformingen med fri tilgang for RE-serien 2-post rack muliggjør rask og enkel installasjon og gir sikker tilkoblingsløsning for alle internasjonalt anerkjente kablingsstandarder, inkludert CAT 8. Det robuste gulvmonteringsunderstellet har forborede hull for sikker montering. For å sikre at kablenes ytelse ikke hindres på grunn av små bøyeradier, er det tilgjengelig justerbare kabeltromler. Disse tromlene kan justeres uten verktøy fra 127 til 203 mm og kan festes direkte på rackets ramme eller monteres på innsiden av de vertikale kabelordnerkanalene. Kabelordnere er tilgjengelige med vertikale eller horisontale utforminger enten med 140 eller 280 mm bredde eller med 1U, 2U eller 3U høyde. Vertikale kabelkurver er også tilgjengelig med 100, 200, eller 300 mm bredde. RE 2-post rack er en EIA 310 E kompatibel 19-tommers rackløsning tilgjengelig med valgfritt kabelordnerutstyr.

For å lære mer om Eatons strømkvalitets-løsninger, se www.eaton.no/powerquality. For siste nytt kan du også følge oss på Twitter (@Eaton_EMEA) eller på LinkedIn (Eaton EMEA),

Powered by Labrador CMS