Eizo xScan EcoView-serie

Pressemelding fra Eizo Nordic 18. september 2012:

Denne produktnyheten er en direkte gjengivelse av en pressemelding fagbladet Elektronikkbransjen har mottatt, og er ikke redaksjonelt behandlet.

EIZO lanserer fem nye modeller i FlexScan EcoView-serien

EIZO Nordic AB (“EIZO”) lanserer i dag fem nye og forbedrede modeller i FlexScan EcoView-serien i størrelsene 23”, 24” og 27”.

Skjermene er utviklet for bedriftsmiljøer som børshandel, backoffice-miljøer og kontrollrom. Kombinasjonen av EcoView-seriens økologiske funksjoner, visuelle ergonomi og fem års garanti gir lave totalkostnader (TCO). De nye produktene er 23-tommer EV2316W og EV2336W, 24-tommer EV2416W og EV2436W samt 27-tommer EV2736W.

EV2336W, EV2436W og EV2736W har IPS-panel (in-plane switching) med 178° betraktningsvinkler horisontalt og vertikalt. EV2316W og EV2416W har TN-panel (twisted neumatic) med 170° horisontal og 160° vertikal betraktningsvinkel. For miljøer der skjermen er plassert over øyehøyde finnes en “UpView”-funksjon som minimerer eventuelle utvannede farger som kan inntreffe når man betrakter skjermen nedenfra. Alle fem modeller har kvikksølvfri LED bakgrunnsbelysning.

EcoView-serien har noen egenskaper felles og er nydesignede for å spare plass og for å fungere bedre i flerskjermsinstallasjoner. EIZO har redusert rammens bredde med 40 % sammenlignet med tidligere modeller. Rammebredden på 23-tommers skjermene er kun 14,1 mm oppe og ned, og 14,4 mm på venstre og høyre side. I flerskjermsløsninger sparer dette plass på skrivebordet om minimerer øyebevegelsen mellom skjermene.

De nye modellene har en oppdatert ergonomisk fot, FlexStand 2, som kan justeres i høyde (opp til 195 mm avhengig av modell), den har justerbar tilt, svingfunksjon og kan roteres til portrettstilling. Den enkleste varianten i 23-tommer har TriStand 2 som er en kompakt fot med høydejustering (60 mm), justerbar tilt og svingmulighet. Alle modeller kan monteres på VESA-kompatible armer og føtter.

I konvensjonelle LED-bakgrunnsbelyste skjermen kan metoden for regulering av lysstyrke forårsake at noen brukere ser flimmer, og det resulterer i trette øyne. EIZO har kommet med en løsning som regulerer lysstyrken flimmerfritt uten å gi avkall på fargestabiliteten.

En annen ny EIZO-utviklet funksjon kalles EcoView Optimizer 2 som sparer opp til 30 % på energiforbruket gjennom å redusere bakgrunnens lysstyrke og samtidig øke fargedynamikken. Resultatet er lavere energiforbruk med opprettholdt bildekvalitet.

AutoEcoView er en funksjon som automatisk tilpasser skjermens lysstyrke til riktig nivå etter endringer i omgivelsesbelysning. Funksjonen minimerer energiforbruket samtidig som tretthet i øynene reduseres. Tretthet i øynene kommer raskere med en skjerm som er for lys enn en som er for mørk. En nærværssensor som kalles EcoView Sense registrerer når en bruker forlater skrivebordet, og skifter automatisk til energisparemodus. Når brukeren kommer tilbake registrerer EcoView Sense dette og aktiverer skjermen igjen. EcoView Sense registrerer både brukerens bevegelser og kroppsvarme for økt nøyaktighet.

Fem forhåndsinnstilte visningsmoduser er inkludert – sRGB, film, papir og to moduser som kan tilpasses av brukeren. Papir-modus simulerer utseendet til en papirutskrift for å gi bedre ergonomi når man leser dokumenter på skjermen. I tillegg finnes det en funksjon som kalles EyeCare-filter som er tilgjengelig med den medfølgende programvaren ScreenManager Pro, som tilbyr flere mønsterfiltre som simulerer forskjellige typer papir.

Ytterligere funksjoner

DisplayPort-, DVI-D- og D-Sub-innganger er inkludert for digital og analog oppkobling.2 1-watts innebygde høyttalere og øretelefonuttak Strømforbruk på null watt når den er slått av Overdrive-krets for å sikre sanntids børsdata samt skarphet i videoer som vises online, finnes i EV2336W, EV2436W og EV2736W Tilfredsstiller Energy Star 5.1 og EPEAT Gold. EV2436W og EV2416W oppfyller den nye standarden TCO Certified Displays 6.0, og de øvrige modellene har søknader til vurdering. Tilgjengelig i svart og grått

Tilgjengelighet Vi vil starte leveringen av alle modeller i fjerde kvartal i år.

Powered by Labrador CMS