KNIPEX ErgoStrip

Pressemelding fra Elfa Distrelec 4. juli 2016:

Denne produktnyheten er en direkte gjengivelse av en pressemelding fagbladet Elektronikkbransjen har mottatt, og er ikke redaksjonelt behandlet.

Elfa Distrelec utvider sortimentet med KNIPEX ErgoStrip, verdens første tre-i-ett avmantlingsverktøy

Elektronikkdistributøren Elfa Distrelec utvider nok en gang sortimentet og tar inn avmantlingsverktøyet KNIPEX ErgoStrip. Verktøyet er det første tre-i-ett avmantlingsverktøyet innen sin klasse, og kan effektivt og presist avmantle og avisolere alle runde og fuktighetssikre installasjonskabler, datakabler og koaksialkabel. Et innovativt og ergonomisk pistolgrep, kombinert med enkel kutting, stripping og langsgående snitting av mantelen gjør avmantlingsverktøyet mer brukervennlig enn andre verktøy innen samme kategori. Elfa Distrelec er blant de første tilbyderne av KNIPEX ErgoStrip. 

Verktøyet har en flerkomponentkonstruksjon som sikrer bekvem bruk, blant annet en myk plastkjerne og et hus laget av stabil og forsterket glassfiber. Munnstykkets innovative design gjør det enkelt å plassere koaksial- og datakabler i verktøyet, og plasseringskanter muliggjør rask innsetting av enkeltledere. KNIPEX ErgoStrip er utstyrt med koniske og slanke verktøyender, som sikrer lettere tilgang til trange områder.     

Med KNIPEX ErgoStrip tre-i-ett i sortimentet forsterker Elfa Distrelec sin kompetanse innen vedlikehold og reparasjon (MRO) segmentet. "Vi er alltid på utkikk etter merkevarer av høy kvalitet, i tillegg til ny teknologi som ikke bare bidrar til å utvide sortimentet, men som også bidrar til å forbedre utvalget og løsningene vi tilbyr våre kunder," sier Steve Herd, Head of Product Management i Distrelec Group Inc. 

Spesifikasjoner og tilgjengelighet

KNIPEX ErgoStrip veier 40 gram, kan kutte runde installasjonskabler med et tverrsnitt fra 8 til 13 mm og koaksialkabler med tverrsnitt fra 4.8 til 7.5 mm, samt ledninger og tråder fra 0.2 til 4 mm2.

Powered by Labrador CMS