IZETTLE HOS ELKJØP OG LEFDAL

Betalingskortlesere fra svenske Izettle er tatt inn i sortimentet ved Elkjøp og Lefdals 123 butikker i Norge.

Publisert Sist oppdatert

– Vi synes betalingsløsningen fra Izettle er enkel for kunden, og bidrar til at enda flere kan håndtere elektroniske betalinger sammen med en smarttelefon. Kortleseren er et tilbehør som passer godt inn i vår strategi om å ha et bredt sortiment innenfor telekom, sier nordisk innkjøpssjef telecom Dag Harald Næss i Elkjøp i en pressemelding.

Her heter det at Izettle er Europas ledende tilbyder av betalingstjenester og applikasjoner med kredittkortlesere som transformerer smarttelefoner og nettbrett til kasseløsninger, til programvare for å øke omsetningen.

Izettle tas inn hos Elkjøp og Lefdal som lager- eller bestillingsvare, og på bakgrunn av erfaringene i det norske markedet vurderes samarbeidet også å omfatte de øvrige nordiske landene.

Bruk av Izettle er enkelt, og med hjelp av Elkjøp-selgerne blir det enda enklere å komme i gang

– Vi tror Elkjøp, med deres gode geografiske spredning og teknologikompetanse, vil være en viktig distribusjonskanal. Bruk av Izettle er enkelt, og med hjelp av Elkjøp-selgerne blir det enda enklere å komme i gang, sier nordensjef Sverker Ingre i Izettle i pressemeldingen.

Betaler per transaksjon

Selskapet ble etablert i 2011 for å tilby en enkel måte å kunne ta betalt med kort. Nå tilbyr de også en komplett kasseløsning til små virksomheter, samt gratis administrasjonsløsninger med rapporter og grafiske fremstillingsverktøy som synliggjør salgsmuligheter og identifiserer lojale kunder, heter det.

Det skal kun ta noen minutter å konfigurere løsningen. Det er ingen abonnementsavgift eller oppstartskostnad, kundene betaler en prosentandel per transaksjon og Izettle overfører betalingene til selgerens bankkonto. Det svenske Finanstilsynet regulerer Izettle, tjenesten er godkjent for EMV (Europay, MasterCard og Visa) og følger i tillegg Payment Card Industry Data Security Standard (PCI DSS). Applikasjonen, chip- og pin-, chip- og signaturlesere samt frittstående administrasjonsprogramvare er i dag tilgjengelig i Sverige, Storbritannia, Spania, Tyskland, Danmark, Norge, Finland, Mexico og Brazil.

Powered by Labrador CMS