Epson 3LCD-projektorer

Pressemelding fra Epson 7. mars 2013:

Denne produktnyheten er en direkte gjengivelse av en pressemelding fagbladet Elektronikkbransjen har mottatt, og er ikke redaksjonelt behandlet.

Fem nye installasjonsprojektorer fra Epson

Epson hjelper bedrifter, skoler og universiteter med å projisere lysere, klarere bilder på en mye enklere måte med lanseringen av de fem nye 3LCD-installasjonsprojektorene. Modellene har lysstyrker på opptil 5 200 lumen, og er fulle av brukervennlige funksjoner for å gjøre installasjonen og bruken så enkel som mulig.

De fem projektorene har ulik skjermoppløsning. Epson EB-4950WU og EB-4850WU kan skilte med full HD WUXGA, mens Epson EB-4750W har WXGA. Epson EB-4650 og EB-4550 har XGA.

Epsons 3LCD-teknologi, der farger blir gjengitt med like stor lysstyrke, betyr at de projiserte bildene er lyse og klare, livlige farger gjengis med stor realisme, og innholdet kan vises under en rekke lysforhold. I tillegg har alle modellene et kontrastforhold på 5000:1 slik at svart vises fyldig hver gang.

All modellene er enkle å sette opp og bruke takket være de problemfrie og brukervennlige funksjonene. Med høye zoomforhold og nøkkelkorreksjoner som bue og punktkorreksjon, kan hver modell raskt og enkelt settes den opp i en rekke stillinger uten å få uskarpt eller forvrengt bilde.

Frederic Haton, senior produktsjef i Epson Europe, sier: “Alle modellene er ideelle å installeres i store møterom, forelesningssaler og auditorier på grunn av høy lysstyrke og høy bildekvalitet. De gir også stor fleksibilitet med skjermdelingsfunksjonalitet som lar brukerne projisere bilder fra separate kilder. To forskjellige presentasjoner kan for eksempel vises fra forskjellige PC-er eller til og med et separat dokumentkamera som Epson ELPDC20.”

Epson EB-4950WU, EB-4850WU, EB-4750W, EB-4650 og EB-4550 tilgjengelige fra juni 2013. Info om anbefalte utsalgspriser blir sendt ut straks priser foreligger.

Powered by Labrador CMS