Epson Discproducer for Mac OS X

Pressemelding fra Epson 25. juni 2012:

Denne produktnyheten er en direkte gjengivelse av en pressemelding fagbladet Elektronikkbransjen har mottatt, og er ikke redaksjonelt behandlet.

Epson Discproducer er nå kompatibel med Mac OS X

Epson gjør deres populære DiscproducerTM-serie tilgjengelig for Mac-brukere med utgivelsen av den nye Mac OS X-kompatible Discproducer-programvaren, Total Disc Maker versjon 1.0. Suksessen til Discproducer-serien og det økende behovet for Mac-kompatible CD/DVD-produksjonsløsninger ledet Epson til å utvikle programvaren, som registrerte Discproducer-eiere kan laste ned gratis på https://download.epson-biz.com fra 1. juli 2012.

Leonard Beckmann, produktsjef i Epson Europe, sier: "Vi har gleden av å kunne tilby Mac-brukere nøyaktig de samme Discproducer-funksjonene som Windows-brukere allerede har hatt glede av, inkludert helautomatisk CD- og DVD-produksjon, presis brenning og 6-fargers kvalitetsutskrifter. Siden ett sett med blekkpatroner kan produsere over 1000 heldekkende plater, er Discproducer et økonomisk alternativ for en rekke virksomheter og bruksområder, inkludert kreative byråer, musikk- og videoproduksjon, førtrykk, kunst, duplisering og utdanning."

Total Disc Maker 1.0 støtter følgende:

    Epson Discpoducer-modeller: PP-50, PP-100, PP-100AP

    Mac OS-versjoner: Mac OS X 10.6.8 "Snow Leopard", Mac OS X v10.7.3 "Lion"

    CD/DVD-formater: alle de viktigste standardene for data, musikk og video

    Bildeformater: AI (Illustrator: formattert PDF-kompatibelt), Adobe PDF, BMP, PNG, JPG, TIFF

    Lydformater: WAV, MP3, AIFF, AAC

    Strekkodetyper: EAN 8/13, ITF, Code39, Code128, NW-7, PDF417, QR

    Automatiske utfyllingsfelter: dato, tid, datamengde, volumnavn, teller

    Filsystemer: ISO9660, Joliet, UDF(1.02), UDF Bridge, HFS+

    Språk: engelsk, tysk, fransk, spansk, italiensk, japansk

Registrerte Discproducer-eiere kan laste ned Total Disc Maker Version 1.0 gratis på https://download.epson-biz.com fra 1. juli 2012.  Programvaren vil følge med ved kjøp av alle Epson Discproducer PP-50, PP-100 og PP-100AP i løpet av juli 2012 og fremover.

Powered by Labrador CMS