Epson EB-W16

Pressemelding fra Epson 14. januar 2013:

Denne produktnyheten er en direkte gjengivelse av en pressemelding fagbladet Elektronikkbransjen har mottatt, og er ikke redaksjonelt behandlet.

Epsons første aktive 3LCD 3D-projektorsystem for kommersiell bruk

Epson, verdensledende innen projektormarkedet de siste 11 årene,  lanserer sitt første aktive 3LCD 3D-projektorsystem for kommersiell bruk. Epson EB-W16 støtter 3D-visualisering innen høyere utdanning samt bruksområder innen design og teknisk konstruksjon. Denne brukervennlige, bærbare enheten gir lyssterk HD 3D-projeksjon med fordelene fra 3LCD-teknologien.

Bildekvaliteten er sikret med Epsons 3LCD-teknologi, som med sin presise fargegjengivelse gir naturtro, levende bilder, ideelt for f.eks. grafisk design. Epson EB-W16 har en lysstyrke for hvitt og farget lys på 3000 lumen, noe som gir klare 3D-bilder under en rekke lysforhold, mens et kontrastforhold på 5000:1 betyr fremragende detaljnivå og bildekvalitet.

EB-W16 er portabel med sitt lette og slanke design og kombinert med x1,2 zoom kan brukerne vise frem 3D-innhold nærmest overalt.

Epson EB-W16SK støtter alle HDMI-kompatible 3D-signalformater, og viser side-ved-side, topp-og-bunn og bildepakket innhold for å gi brukerne muligheten til å projisere mest mulig 3D-innhold.

Garet Day, produktsjef i Epson Europe, sier: “Vi har allerede tatt i bruk den aktive 3D-teknologien i projektorene våre for hjemmekino, og nå kommer denne kunnskapen bedriftsmarkedet til gode. Med sin høye lysstyrke og 3LCD-teknologi er EB-W16 perfekt for en rekke anvendelsesområder innen design og teknisk konstruksjon, der arbeid kan vises frem på en mer overbevisende måte.”

EB-W16 bruker Epsons radiobølgebaserte aktive 3D-briller, som lades opp via USB og kan brukes i en avstand på opptil ti meter fra projektoren.

Epson EB-W16 er i salg fra 1. januar 2013 til en anbefalt pris på kr 5517 eks. mva. Epsons radiobølgebaserte aktive 3D-briller har en anbefalt utsalgspris på kr 513 eks. mva.