Epson ET-3600

Pressemelding fra Epson 10. august 2016:

Denne produktnyheten er en direkte gjengivelse av en pressemelding fagbladet Elektronikkbransjen har mottatt, og er ikke redaksjonelt behandlet.

Epson lanserer tosidig utskrift i 3-i-1-skriver uten blekkpatroner

Problemfrie utskrifter og enda lavere kostnader

Etter den vellykkede fjorårslanseringen av det innovative blekksystemet EcoTank med svært høy kapasitet, lanserer Epson nå ET-3600. Dette nye 3-i-1-blekktanksystemet har automatisk tosidig utskrift – den mest etterspurte tilleggsfunksjonen i tilbakemeldinger fra kundene.

ET-3600 er utformet for å gjøre den daglige utskriften enda enklere og mer kostnadseffektiv. Den skriver automatisk ut på begge sider av arket og minsker dermed papirforbruket med halvparten slik at driftskostnadene reduseres ytterligere.

Som de andre produktene i EcoTank-serien er ET-3600 en problemfri og rimelig løsning for daglige utskrifter til hjemmebruk. Et kjærkomment element for dem som ofte skriver ut store volumer, er at blekksystemet med svært høy kapasitet eliminerer behovet for blekkpatroner, slik at brukeren slipper å kjøpe og bytte patroner. I stedet leveres ET-3600 med to sett store blekkflasker som gjør det mulig å skrive ut opptil imponerende 11 000 sider i svart-hvitt og farger. Det betyr at den gir svært lave kostnader per side og kan skrive ut mange flere sider mellom hver etterfylling.

Og selv om skriveren vil redusere utskriftskostnadene med opptil 70 % i gjennomsnitt, kan kundene også være trygge på kvaliteten. Den gir klare, skarpe og nøyaktige utskrifter takket være Epsons holdbare og pålitelige Micro Piezo-teknologi og originalblekk fra Epson. Og for at du skal føle deg ekstra sikker, leveres ET-3600 med en utvidet garanti for opptil tre år eller 50 000 sider.

For at den skal være enklest mulig å bruke, er ET-3600 også utstyrt med Wi-Fi og Wi-Fi Direct, slik at brukeren kan bruke Epson Connect-funksjoner som fjernutskrift og e-postutskrift fra smarttelefoner og nettbrett.

- Selv om vår EcoTank-serie har vært en stor suksess, arbeider vi alltid for å forbedre produktene og sikre at vi dekker alle kundenes behov. Og vi mener det virkelig finnes en plass til vår 3-i-1-ET-3600 med tosidig utskrift, sier markedssjef Solfrid Dyrrdal Liland i Epson Norge.

ET-3600 kommer i salg i september 2016 til en anbefalt utsalgspris på kr. 4495 inkl. mva. Ekstra blekkflasker er tilgjengelige fra kr. 99.

Powered by Labrador CMS