Epson Expression Photo XP-950

Pressemelding fra Epson 19. august 2013:

Denne produktnyheten er en direkte gjengivelse av en pressemelding fagbladet Elektronikkbransjen har mottatt, og er ikke redaksjonelt behandlet.

Markedets første 6-fargers alt-i-ett-fotoskriver for A3-format

Epson lanserer Expression Photo XP-950 – en skriver utviklet spesifikt for dem som vil skrive ut større og bedre bilder hjemme. Dette er den første  6-fargers alt-i-ett-fotoskriveren på markedet som også tilbyr utskrift i A3-format, men størrelsen er mer lik den klassiske A4-skriveren.

Med mating av spesialmedier bakfra kan du skrive ut på en rekke ulike medier opp til A3-format, og med to frontmatede papirskuffer kan du veksle mellom fotoutskrifter og utskrifter i A4-format uten å legge i medier på nytt mellom utskriftene.

Denne toppmodellen har motorisert kontrollpanel og utskuff som åpnes automatisk før utskrift, i tillegg til en berøringsskjerm på 8,8 cm med en brukervennlig, interaktiv meny som muliggjør fotoutskrift direkte fra minnekort og PictBridge uten bruk av PC. Du kan også skrive ut på CD-er og DVD-er for å lage egne familiefilmer og digitale fotoalbum.

Skriveren bruker Epsons Claria Photo HD-blekk, som er perfekt for fotoentusiaster som vil produsere bilder med overlegen kvalitet som holder seg i opptil 300 år når de skrives ut på Epson-papir og oppbevares i fotoalbum . Blekksettet med seks farger (svart, cyan, magenta, gul, lys cyan og lys magenta) gir myke toneoverganger, dype svarttoner og levende, naturtro farger.

Expression Photo XP-950 leveres med Epson Connect , som lar deg skrive ut dokumenter og bilder over Wi-Fi® fra smarttelefoner og nettbrett, raskt og enkelt. I tillegg er XP-950 utstyrt med Wi-Fi Direct, som gjør at du kan skrive ut fra en trådløs enhet uten å være koblet til en trådløs ruter. Du kan også skrive ut fra hvor som helst i verden ved å sende dokumenter og bilder direkte til skrivere med e-post, og med skann-til-nettsky kan du lagre skannede dokumenter direkte i skytjenester. Den er også kompatibel med Google Cloud Print.

Solfrid D. Liland, markedssjef i Epson Norge, sier: "Kundene vil ha en alt-i-ett-skriver som ikke tar så stor plass, men samtidig har alle de beste funksjonene vi kan tilby. Expression Photo XP-950 inneholder den nye Epson Creative Print-appen vår, som du kan bruke for å være kreativ og lage personlige kort og brevark, skrive ut bilder fra Facebook og mer."

Expression Photo XP-950 er tilgjengelig fra september 2013, med en anbefalt utsalgspris på kr. 2.995,- inkl. mva.

Powered by Labrador CMS