Epson Expression Premium-serie

Pressemelding fra Epson 20. september 2012:

Denne produktnyheten er en direkte gjengivelse av en pressemelding fagbladet Elektronikkbransjen har mottatt, og er ikke redaksjonelt behandlet.

Epsons mest anvendelige skrivere for bilder og tekstutskrifter av høy kvalitet

Epson har lansert en ny serie kompakte blekkskrivere for hjemmebruk, fulle av nye funksjoner for mer anvendelig hjemmeutskrift. Expression Premium-serien[1] er ideell for travle husholdninger som vil ha det ultimate i bilde- og dokumentutskrift for hjemmet. Den har bl.a. følgende funksjoner:

Nytt Claria Premium-blekk i fem farger for flotte, blanke bilder og skarpe, klare tekstutskrifter    

Kompakt størrelse – 40 % mindre enn tidligere modeller[2]    

Motorisert kontrollpanel og utskuff3    

8,8 cm berøringsskjerm med brukervennlig interaktiv meny[3]    

Forbedret Epson Connect[4]-tjeneste med ny fjernskriverdriver og Skann-til-nettsky    

Automatisk Wi-Fi-oppsett og Wi-Fi Direct-tilkobling[5]    

Fleksibel mediehåndtering med mating av spesialmedier bakfra, doble papirskuffer og tosidig utskrift    

CD- og DVD-utskrifter

Epsons Claria Premium-blekk kombinerer svart pigmentblekk med fargebasert cyan, magenta, gult og svart blekk. Det betyr at i tillegg til bestandige tekstdokumenter gir blekket flotte, blanke bilder med stor detaljrikdom, dype svarttoner og levende, naturtro farger.

Modellene har også motorisert kontrollpanel og utskuff3, som åpnes automatisk før utskrift. Alt brukeren trenger å gjøre, er å hente utskriftene.

Alle Expression Premium-skriverne tilbyr fjernutskrift med Epson Connect4 (Epson iPrint, Epson e-postutskrift, fjernskriverdriver og Skann-til-nettsky). Med denne tjenesten kan brukerne skrive ut trådløst fra smarttelefoner og nettbrett ved hjelp av Epson iPrint, og skrive ut fra hvor som helst i verden ved å sende e-post direkte til skriverens unike e-postadresse. Fjernskriverdriver gir brukerne større fleksibilitet til å tilpasse utskriftsjobber via skriverdriveren på PC-en før de sendes til utskrift fra et hvilket som helst sted. Ved hjelp av Skann-til-nettsky kan brukerne lagre og dele skannede dokumenter direkte i skytjenester og sende dem til en hvilken som helst e-postadresse eller en annen Epson Connect-skriver. Skriverne kan også brukes med Apple AirPrint og Google Cloud Print.

Med automatisk Wi-Fi-oppsett5 trenger ikke brukerne kjenne nettverksinnstillingene eller koble til med en USB-kabel ved første oppsett, da skriveren automatisk finner de relevante tilkoblingsinnstillingene og konfigurerer seg selv. Dessuten gir Wi-Fi Direct skriveren mulighet for å koble direkte til andre Wi-Fi-enheter uten behov for et trådløst tilgangspunkt, slik som en ruter.

Skriverne gir stor mediefleksibilitet takket være matingen av spesialmedier bakfra3, som gir muligheter for utskrift på kort og tykt fotopapir, og doble frontmatede papirskuffer, som gjør det enkelt for brukerne å veksle mellom utskrift i fotostørrelse og A4-størrelse. Begge skriverne støtter tosidig utskrift, mens XP-800 også har en tosidig automatisk dokumentmater for tosidig skanning, kopiering og faksing. Alle skriverne i denne serien kan brukes til å skrive ut direkte på egnede CD-er og DVD-er.

Katharina Zimmermann, produktsjef i Epson Europe, sier: “Disse skriverne har alle de nyeste funksjonene og tilbyr brukerne den perfekte hjemmeskriveren for deres formål: enten det er å lage familiebildealbumer, ta kopier av viktige dokumenter eller ta med seg arbeid hjem fra kontoret. Vi har gleden av å tilby en helt ny serie av skrivere og blekk som fyller kundenes behov og gir dem en bedre utskriftsopplevelse.”

Expression Premium XP-800, XP-700 og XP-600/605 er i salg fra oktober.

Produktene har anbefalte utsalgspriser på henholdsvis kr. 1867, 1495 og 1295/1295 inkl. mva.

[1] Denne skriveren og de originale blekkpatronene er kun for salg og bruk i EMEAR

[2] Basert på skriverens totalvolum med skuffene igjen, sammenlignet med tidligere modeller.

[3] Ikke på XP600/605

[4] Krever trådløs tilkobling til Internett. Hvis du vil ha mer informasjon om støttede språk og enheter, kan du besøke www.epsonconnect.eu

[5] Automatisk oppsett er kompatibelt med Windows 7, Windows Vista og Mac OS

[6] iOS 5 og senere. AirPrint og AirPrint-logoen er varemerker som tilhører Apple Inc

[7] Besøk www.epson.eu/testing for mer informasjon

Powered by Labrador CMS