Epson Expression Premium-serie

Pressemelding fra Epson 19. august 2013:

Denne produktnyheten er en direkte gjengivelse av en pressemelding fagbladet Elektronikkbransjen har mottatt, og er ikke redaksjonelt behandlet.

Ny serie av blekkskrivere for fleksibel utskrift hjemme

Epsons populære Expression Premium-serie er utvidet med lanseringen av XP-510, XP-610, XP-615, XP-710 og XP-810. Med nye funksjoner for mer fleksibel og brukervennlig utskrift er denne serien ideell for familier som ønsker å kunne skrive ut fotografier av høy kvalitet – uten at dette går ut over tekstkvaliteten.

Expression Premium-skriverne er meget fleksible takket være en bakre bane for spesialmedier  slik at du kan skrive ut på kort og tyngre fotopapir. De doble papirskuffene foran gjør det lett å veksle mellom utskrift i foto- og A4-størrelse. Brukerne kan også skrive ut direkte på egnede CD-er og DVD-er, og disse skriverne har tosidig utskrift. Dessuten er XP-810 også utstyrt med en tosidig automatisk dokumentmater for tosidig skanning, kopiering og faksing.

Alle skriverne i Expression Premium-serien leveres med Epson Connect, som gir deg muligheten til raskt og enkelt å skrive ut tekst og fotografier over Wi-Fi® fra smarttelefoner og nettbrett. I tillegg er disse flerfunksjonsskriverne utstyrt med Wi-Fi DirectTM, som gjør at du kan skrive ut fra trådløse enheter uten å koble til en ruter.

Du kan også skrive ut fra et hvilket som helst sted ved å sende dokumenter og fotografier rett til skriveren pr. e-post, og ved hjelp av Scan-to-Cloud-funksjonaliteten kan du lagre skannede dokumenter direkte i skytjenester.

Expression Premium-produktene omfatter også den nye Epson Creative Print-appen, som du kan bruke for å være kreativ og lage personlige kort og brevark, skrive ut bilder fra Facebook og mer. Denne serien er også kompatibel med Google Cloud Print.

Skriverne bruker Epsons Claria Premium-blekk som kombinerer svart pigmentblekk med fargebasert cyan, magenta, gult og svart blekk. Det betyr at i tillegg til bestandige tekstdokumenter gir blekket flotte, blanke bilder med stor detaljrikdom, dype svarttoner og levende, naturtro farger.

Blekkpatronene er lett gjenkjennelige på grunn av den særpregede isbjørn-innpakningen, og dette gjør at brukerne umiddelbart kan finne de korrekte blekkpatronene til skriveren sin. Alle patroner er tilgjengelige i standardstørrelse og XL, og sidekapasiteten er tydelig merket foran på pakkene, slik at det blir enklere for brukerne å avgjøre hvilken patronstørrelse som passer best til deres behov.

Disse modellene har også motorisert kontrollpanel og utskuff, som åpnes automatisk før utskrift. Alt brukeren trenger gjøre er å hente utskriftene. Den brukervennlige interaktive menyen gir mulighet for PC-fri fotoutskrift fra minnekort og PictBridge-enheter.

Solfrid D. Liland, markedssjef i Epson Norge, sier: “Vi har konstruert Expression Premium-serien for å dekke alle kundenes behov og utvidet serien til lavere prisklasser. Skriverne er ikke bare ekstremt brukervennlige, men også kompakte – alt en hjemmebruker kan ønske seg.”

Expression Premium XP-810, XP-710 og XP-615/XP-610 blir tilgjengelige fra september 2013, mens XP-510 blir tilgjengelig fra oktober 2013. Anbefalte utsalgspriser er henholdsvis kr. 1.995,-, 1.495,-, 1.295,- og 1.095,- inkl. mva.

Powered by Labrador CMS