Epson TM- C3400-LT

Pressemelding fra Epson 16. august 202:

Denne produktnyheten er en direkte gjengivelse av en pressemelding fagbladet Elektronikkbransjen har mottatt, og er ikke redaksjonelt behandlet.

Frittstående terminal gjør det mulig å skrive ut fargeetiketter uten PC

– Basert på suksessen med utskrift på forespørsel, lanserer Epson TM- C3400-LT: en frittstående terminal for etikett-, billett- og armbåndsutskrifter med et integrert kontrollkort og berøringsskjerm.

TM-C3400-LT har kompakt alt-i-ett-design, og trenger ikke å være koblet til en PC. Dette gjør den ideell for brukere med begrenset plass, eller de som trenger en løsning der den er montert på en tralle, som for eksempel helsevirksomheter og fabrikanter. Siden den er laget for tøffe miljøer, er skriveren utstyrt med et støvsikkert, vannsprutsikkert IPX2-kabinett.

Ivan Tanev, leder for forretningsutvikling hos Epson Europe, sier: “Bruken av farger bedrer den visuelle gjenkjenningen av etiketter. På den måten kan TM-C3400-LTs fargeutskrifter hjelpe til med å hindre kritiske feil på en rekke bruksområder - som for eksempel armbånd og resepter i helsevesenet. TM-C3400-LT kan hjelpe til med å bedre effektiviteten også siden utskrift på forespørsel reduserer kostnadene ved forhåndsutskrifter, inkludert lagerstyring og svinn.”

TM-C3400-LT er kompatibel med en rekke materialer, inkludert matte og glansede etiketter og syntetiske medier i en rekke formater, som for eksempel konturskårne etiketter, sammenhengende etiketter og armbånd. Uansett hvilket medium du bruker, gir Epsons DURABrite Ultra, pigmentblekkbestandige utskrifter som motstår avsmitting, falming, vann og de fleste andre væsker og kan overleve krevende lagringsforhold.

Basert på Epsons erfaring fra blekkutskrifter gir skriverens blekkskriverteknologi mange fordeler i forhold til tradisjonell termisk skriverteknologi. I tillegg til å være kompatibel med flere medier, bedre holdbarhet på utskriftene ogmindre miljøpåvirkning, gir blekkskriverteknologien også en sikkerhetsfordel siden termiske fargebånd kan inneholde avtrykk med sensitiv informasjon.

Feilutskrifter som for eksempel døde piksler i strekkoder, unngås med Epsons automatiske dysekontrollteknologi (AID), som gjenkjenner og fikser tilstoppede dyser.

TM-C3400-LT er laget for å være enkel å bruke. Alle funksjonene er foran, inkludert deler som må erstattes etter bruk. TFT-berøringsskjermen gir intuitiv kontroll, og kan vippes opptil 90° for å få gi en optimal lesevinkel. Forhåndsinstallert Windows® operativsystem, skriverdrivere og programvare gjør det enkelt å skrive ut – og er støttet av det valgfrie etikettprogrammet.

The Epson TM-C3400-LT vil være tilgjengelig fra 1. september 2012, og vil koste kroner 19.433 eks. mva. Se fullstendig pressemelding i pdf for spesifikasjoner.

Powered by Labrador CMS