Epson TM-C3500

Pressemelding fra Epson 1. august 2013:

Denne produktnyheten er en direkte gjengivelse av en pressemelding fagbladet Elektronikkbransjen har mottatt, og er ikke redaksjonelt behandlet.

Skriv ut etiketter selv og kutt kostnader

Epson lanserer TM-C3500 – en helt ny løsning for utskrift av fargeetiketter internt. Takket være bruken av pigmentblekk istedenfor fargestoffbasert blekk kan den produsere fargerike, slitesterke etiketter som tørker raskt og er motstandsdyktige mot avsmitting, vann og falming.

Skriveren er utviklet for en rekke bransjer, blant annet produksjon, kjemiindustrien, helsevesenet, detaljhandelen og arrangører. Den kan brukes til å lage etiketter internt, slik at man unngår ventetiden og de høye kostnadene ved ekstern etikettproduksjon. Brukerne vil oppdage at TM-C3500 gir langt større kontroll over etikettenes utseende.

Separate DURABrite Ultra-blekkpatroner sparer bedrifter for penger siden man bare må bytte ut de fargene som faktisk brukes. Bruk av pigmentblekk gjør at etiketter, strekkoder, merkelapper og billetter varer lenger, er mer slitesterke og blir skarpere enn når de skrives ut med fargestoffbasert blekk. Og med LCD-skjermen kan brukerne enkelt holde øye med skriverstatusen og se når fargene må byttes.

Ivan Tanev, produktsjef i Epson Europe, sier: "TM-C3500 kan brukes til å lage mange forskjellige etiketter i ulike fasonger og størrelser. Med den raske utskriftshastigheten på opptil 103 mm/sekund, en integrert automatisk papirskjærer og muligheten til å skrive ut på flere typer medier, er TM-C3500 perfekt for produsenter som trenger en brukervennlig etikettskriver til små og mellomstore utskriftsvolumer."

TM-C3500 kommer for salg i september 2013 og med en anbefalt utsalgspris på kr. 10.171,- eks. mva.