Epson TM-C710

Pressemelding fra Epson 2. juli 2013:

Denne produktnyheten er en direkte gjengivelse av en pressemelding fagbladet Elektronikkbransjen har mottatt, og er ikke redaksjonelt behandlet.

Øk omsetningen og styrk kundelojaliteten med en fullfargeskriver for kuponger

Epson TM-C710 er pr. i dag den eneste salgsstedsskriveren for kuponger i fulle farger. Med sine kompakte ytre mål kan den lett installeres ved kassen. Den er ideell for kupongkampanjer, og bidrar til økt omsetning og styrket kundelojalitet. Med TM-C710 kan du skrive ut kuponger i farger på transaksjonstidspunktet, slik at du kan nå alle kundene dine med målrettet markedsføring.

Med fargeutskrift i høy kvalitet blir kuponger noe annet enn kvitteringer. Kampanjene blir mer synlige og innløsningsfrekvensen høyere, noe som gir flere tilbakevendende kunder og bygger kundelojalitet. Med utskrift etter behov kan du skreddersy spesialtilbud, kampanjer og budskap til hver enkelt kunde.

For å gi kundene dine rask betjening leverer TM-C710 en kupong i vanlig størrelse (20 cm, 360 x 180 dpi) på rundt to sekunder. Den er brukervennlig, og betjeningen kan skifte blekk og papir på sekunder. TM-C710 er også økonomisk: blekkpatronene med høy kapasitet gir opptil 4000 kuponger pr. patron, og det smarte systemet for patronstyring sikrer at blekket brukes til siste dråpe, slik at totalkostnaden pr. kupong blir svært lav.

Thierry Rohart, sjef for systemenheter i Epson Europa, sier: “De flotte kupongene du kan skrive ut med TM-C710 gjør den til et ideelt verktøy for mer effektiv kommunikasjon med kundene. Den kan brukes til en rekke typer arrangementer, kampanjer, lojalitetsprogrammer og VIP-salg, og er nyttig for å nå nye kunder og få mer trafikk i butikken.”

Nøkkelfunksjoner:

Epson TM-C710 er tilgjengelig nå og med en anbefalt utsalgspris på kr. 9.858,- eks. mva. 

Powered by Labrador CMS