Epson TM-iHub

Pressemelding fra Epson 11. september 20114:

Denne produktnyheten er en direkte gjengivelse av en pressemelding fagbladet Elektronikkbransjen har mottatt, og er ikke redaksjonelt behandlet.

Epson med bedre nettbaserte POS-løsninger

Butikker blir mobile med TM-iHub, som styrer POS-utstyr og kan samtidig brukes med flere mobile enheter.

Epson har lansert en oppgradering i TM-Intelligent-familien: TM-iHub-produktene. De fungerer som en hub som gir en praktisk, nettbasert plattform for salgssteder (POS). TM-T88V-iHub og TM-T70-iHub kan dermed brukes til å skrive ut kvitteringer til kunder direkte fra nettbrett og andre mobile enheter som kjører de vanligste nettleserne. De kan også brukes til å betjene annet POS-utstyr, for eksempel strekkodeskannere og kasseskuffer.

Dette er produktgenerasjon nummer to i den populære TM-i-serien. Produktene i TM-DT-serien er kompatible med eldre programutgaver, mens TM-iHub er en ren plattform for nettbaserte POS-løsninger.

Denne nyskapende plattformen bygger på Epsons ePOS-teknologi og har innebygd intelligens som gjør det mulig å skrive ut fra mobile enheter og få tilgang til nettbaserte tjenester uten at det trengs spesielle drivere. TM-iHub kommuniserer med mobile enheter via populære nettlesere som støtter HTML 5, for eksempel Safari®, Chrome™, Internet Explorer® og standardleseren i Android-baserte mobile enheter.

TM-iHub er enkel å installere og er velegnet for fagbutikker og restauranter som ønsker å ta i bruk nettbaserte POS-løsninger. Den kan brukes til å styre kasseskuffer og inn/ut-utstyr som kundeskjermer, strekkodeskannere og tastaturer.

Både TM-T88V-iHub og TM-T70-iHub er utstyrt med Communication Box, en ny teknologi som gjør det lett å installere ytterligere mobile enheter for inn- og utdata. Tilleggsnettbrettene kan brukes til interaktiv kommunikasjon med kunder, som administrasjonsverktøy, til reklame osv.

TM-T70-iHub har et sprutsikkert kabinett og er utformet for montering under disk. Den har kontroller og papirmating foran, mens TM-T88V-iHub skriver ut i gråtoner. Den innebygde intelligensen er den samme for begge modellene, som fås i både svart og hvitt.

- Epsons oppgraderte TM-iHub er en videreføring av den første generasjonen av TM-i. Med den nye Communication Box-teknologien og muligheten til å betjene inn/ut-utstyr er TM-iHub en perfekt plattform for løsningsleverandører som ønsker å implementere komplette nettbaserte POS-løsninger med moderne teknologi, sier Solfrid Dyrrdal Liland, markedssjef i Epson Norge.

TM-iHub styrker Epsons rolle som tilrettelegger for POS-migrering fra eldre systemer. I den forbindelse har Epson etablert et nettverk av uavhengige programvareleverandører med egnede løsninger for utprøving av TM-Intelligent-funksjonalitet. En liste over programvare som allerede er testet med TM-Intelligent, er tilgjengelig på www.epson.no/isv.

TM-T70-iHub og TM-T88V-iHub vil være i salg fra september, begge til en anbefalt utsalgspris på kr. 4015,- eks. mva,.

Powered by Labrador CMS