Epson TM-L90 Liner-Free

Pressemelding fra Epson 10. mai 2012:

Denne produktnyheten er en direkte gjengivelse av en pressemelding fagbladet Elektronikkbransjen har mottatt, og er ikke redaksjonelt behandlet.

Epson TM-L90 Liner-Free gir serveringssteder økt kundeservice

Epson, Europas ledende produsent av betalingsterminalskrivere, har lansert TM-L90 Liner-free. Dette er en pålitelig termisk kvitteringsskriver som er kompatibel med NCRs "Receipt on Label"- (RoLTM) -medier. Ved å skrive ut kvitteringer med klebende bakside,  gir TM-L90 Liner-free en pålitelig, automatisert metode for å merke bestillinger av mat og drikke, inkludert leverings- og avhentingsbestillinger. Restauranter, kaféer og kaffebarer unngår dermed manuelle etiketteringsprosesser som eksempelvis bruk av tape eller fettstifter. Dermed blir bestillinger mer effektive og nøyaktige, som igjen gir økt kundeservice.

Ettersom TM-L90 Liner-free kan brukes med NCRs RoL-medier eller standard termisk kvitteringspapir, er kun én skrivermodell tilstrekkelig for å dekke behovene for kvitteringsutskrifter og bestillingsmerking. Dette reduserer også kostnadene til service og kundestøtte.

Laura Buehler, produktsjef hos Epson Europe, sier: "Ved å bygge videre på suksessen til TM-T88IV ReStick, en skriver som produserer kvitteringer med lav heftstyrke, har vi utviklet TM-L90 Liner-free for kunder som ønsker en etikett med kraftigere klebeevne. Epson-kunder kan nå velge mellom flere ulike typer klebende kvitteringer for å få dekket behovene"

TM-L90 Liner-free er kompatibel med 40 og 80 mm papir, og gjenkjenner papirbredden automatisk for enkelt bytte av medium uten å måtte endre på applikasjonen. Skriverens sensor for medier med svarte markeringer gjør at den kan kutte kvitteringen mellom klebeområdene. TM-L90 Liner-free har en automatisk funksjon for å redusere toppmargen, noe som bidrar til å spare papir og gjør at den kan skrive ut toppen av neste kvittering før den kutter den nåværende kvitteringen. Utskriften vil fortsette etter at kvitteringen har blitt kuttet automatisk.

Simon McCouaig, administrerende direktør i NCR Consumables Europe, kommenterer: "Sammen med NCRs RoL-medier, forbedrer og videreutvikler TM-L90 Liner-free serverings- og restaurantbransjens kundetilfredshet. Denne miljøvennlige løsningen fjerner behovet for tradisjonelle etiketter med dekkpapir og hjelper serveringssteder med å redusere matavfallet og kostnadene til arbeidskraft som følger av unøyaktig prosessering. Økt effektivitet og nøyaktighet ved prosesseringen av bestillinger forbedrer den totale kundeopplevelsen."

For kostnadshensyn og redusertnegativ innvirkningen på miljøet, er TM-L90 Liner-free designet for å gi lavere strømforbruk og er ENERGY STAR-kvalifisert når den brukes med Epsons strømforsyning PS180.

TM-L90 Liner-Free er i salg.

Egenskaper

- Termisk skriverteknologi og design som er utviklet spesifikt for restauranter med hurtigservice

- Støtte for både NCRs Receipt on Label-medier og standard termisk kvitteringspapir

- Kompatibilitet med 40 og 80 mm papirbredder

- Sensor som gjenkjenner papirbredden automatisk

- Sensor for papir med svarte markeringer

- Papirbesparende pga funksjon for å redusere toppmargen

- ENERGY STAR-kvalifisering med Epsons strømforsyning PS180

- Vertikal eller horisontal installasjon eller veggmontering med opphengsbrakett

Powered by Labrador CMS