Epson TM-m30

Pressemelding fra Epson 22. september 2015:

Denne produktnyheten er en direkte gjengivelse av en pressemelding fagbladet Elektronikkbransjen har mottatt, og er ikke redaksjonelt behandlet.

TM-m30: Epsons port til POS-utskrifter fra nettbrett

Med tilkoblingsmulighet til alle mobile enheter og kompakt design kan du skrive ut kvitteringer hvor som helst

Epsons nye kompakte kvitteringsskriver, TM-m30, kan enkelt kobles til alle mobile enheter. Det gjør den perfekt for POS-miljøer som utnytter fordelene med nettbrett, for eksempel servicebransjen og spesialbutikker, og for kunder som ønsker å bytte til et nettbrettbasert POS-system, inkludert dem som for tiden bruker POS med datamaskin. Og som en av de minste stasjonære POS-skriverne i verden, er den enkel å plassere hvor som helst.

Å holde en NFC-utstyrt mobilenhet eller nettbrett inntil TM-m30-skriveren er alt som skal til for å pare dem sammen for utskrift. ePOS-utskrift, skriverens innebygde intelligens som kommuniserer med webapplikasjoner, tillater direkte utskrift fra alle mobilenheter uten at det er nødvendig å installere eller oppdatere drivere, og den er tilgjengelig for iOS og Android.

- TM-m30 har en slank, stilig og kompakt design. Den er utviklet for POS-applikasjoner på nettbrett og passer perfekt i små og mellomstore butikk- og servicemiljøer. Den bidrar til at driften blir mer effektiv og produktiv. Med Ethernet-, Bluetooth- eller Wi-Fi-grensesnitt kan den integreres i stort sett alle driftsmiljøer og den gir de ansatte en brukervennlig og rask utskriftsløsning som kan forbedre kundeopplevelsen, sier markedssjef Solfrid Dyrrdal Liland i Epson Norge.

TM-m30 kan plasseres enten liggende eller stående ved å bytte om de to dekslene, noe som gir enda mer plasseringsfleksibilitet. Skjermen DM-D30 (tilleggsutstyr) er utviklet for å passe til den moderne utformingen av TM-m30-skriveren og et nettbrettstativ (tilleggsutstyr) er også tilgjengelig, slik at Epson kan tilby en komplett POS-løsning for nettbrett som erstatter en tradisjonell POS-løsning. Denne skriveren, som er tilgjengelig i både svart og hvit, kan skrive ut kvitteringer i flere gråskalaer, med mulighet for utskrift av avansert grafikk og strekkoder, noe som legger til rette for svært tilpasset utforming av kvitteringer, inkludert logoer og kampanjemeldinger, som enkelt kan legges til. Alt dette med kvaliteten du forventer fra verdens fremste produsent av POS-skrivere.

TM-m30 er tilgjengelig i salg i november, til en anbefalt utsalgspris fra kr. 2190 eks. mva.

Powered by Labrador CMS