Epson TM-T70II

Pressemelding fra Epson 3. september 2013:

Denne produktnyheten er en direkte gjengivelse av en pressemelding fagbladet Elektronikkbransjen har mottatt, og er ikke redaksjonelt behandlet.

Ny, brukervennlig og kompakt POS-skriver

Epson, Europas ledende produsent av POS-skrivere , lanserer TM-T70II. Den skriver ut raskt, og gråtoneutskrift gjør at kvitteringene ser finere ut. Den er utformet for å hjelpe travle hoteller og butikker å yte raskere og mer effektiv kundeservice. Den kompakte størrelsen gjør at skriveren får plass under de fleste disker, og den kan enkelt betjenes fra forsiden.

TM-T70II har en gjennomsnittstid mellom feil (MCBF) på 17 millioner linjer og levetid for den automatiske kutteren på 1,7 millioner kutt. Dermed er den ideell for miljøer med høy brukshyppighet, der pålitelighet er avgjørende. Utskriftshastigheten er opp til 250 mm/sek. Det gjør at kundene kan betjenes mye raskere.

Et beskyttelsesdeksel for ledninger (tilleggsutstyr) sikrer at kabler og andre elektriske enheter beskyttes mot søling ved uhell og annen væske. Det kan være svært nyttig når skriveren står på eller under disken.

- I tillegg til at den er rask og pålitelig, har TM-T70II også en funksjon for automatisk papirreduksjon. Funksjonen gjør at virksomheter kan redusere papiravfallet og dermed spare penger. Det innebærer også at ansatte kan yte bedre kundeservice, siden de kan konsentrere seg om kundene i stedet for å skifte papirrull så ofte, sier Solfrid Dyrrdal Liland, markedssjef i Epson Norge.

- Vi har levert det beste innen POS-skriverteknologi til travle restauranter, butikker og hoteller i årevis. Denne nye modellen er det siste skuddet på stammen som sikrer at vår plass i toppen som Europas ledende produsent av POS -skrivere er vel fortjent, avslutter Dyrrdal Liland.

TM-T70II er tilgjengelig i september, til en veiledende utsalgspris på kr 1900 eks. mva.

Powered by Labrador CMS