Epson TM-T88V-DT

Pressemelding fra Epson 11. september 2012:

Denne produktnyheten er en direkte gjengivelse av en pressemelding fagbladet Elektronikkbransjen har mottatt, og er ikke redaksjonelt behandlet.

Epson tar POS-utskrifter et langt skritt videre

Epson lanserer TM-T88V-DT – en unik integrert terminalhub og termisk kvitteringsskriver. TM-T88V-DT er laget spesielt for webbaserte miljøer, og er ideell for forhandlere som bruker skytjenester.

TM-T88V-DT hjelper til med å strømlinjeforme virksomheten, og kan kontrollere eksterne enheter som skannere, kundevisninger og kasseapparater via nettet uten ekstra drivere.

Roberto Peris, leder for forretningsutvikling i Epson Europe, sier: “Siden TM-T88V-DT er en integrert kontroller av eksterne enheter med prosesseringsmuligheter, trenger den ingen PC eller POS-terminal. Dette reduserer mengden maskinvare og derfor strømregninger, vedlikehold og service – som utgjør en betydelig kostnadsbesparelse for forhandlere.”

POS-applikasjoner og -databaser kan sikkerhetskopieres ved å bruke TM-T88V-DTs lokale lagringsplass. Dermed stopper ikke salget ved eventuelle nettverksproblemer.

TM-T88V-DT har en stilig, kompakt design som sparer verdifull plass på benken, og er tilgjengelig i hvitt eller svart som passer med de siste mobile enhetene.

TM-T88V-DT blir bare tilgjengelig på prosjektbasis fra november 2012, og til salgs fra april 2013.

Powered by Labrador CMS