Epson WF-100W

Pressemelding fra Epson 5. september 2014:

Denne produktnyheten er en direkte gjengivelse av en pressemelding fagbladet Elektronikkbransjen har mottatt, og er ikke redaksjonelt behandlet.

Epson lanserer verdens minste bærbare blekkskriver

I dag lanserer Epson, global leder innen innovasjon og teknologi, en ny produktserie på IFA 2014, deriblant verdens minste og letteste A4-blekkskriver , WorkForce WF-100W.

- IFA er en god arena å presentere våre nyeste innovasjoner fordi det er møteplassen for hovedforhandlere, kjøpere og eksperter fra industrien og media. WF-100W er en ny kategori for oss og verdens første, utviklet for å innfri et viktig kundebehov – utskrift på farten, sier markedssjef Solfrid Dyrrdal Liland i Epson Norge.

WorkForce WF-100W er verdens minste og letteste A4-blekkskriver og er også svært lett å ta med seg. Den har et integrert batteri som kan lades overalt via USB eller AC-adapteren som følger med, måler 309 x 154 x 61 mm og veier bare 1,6 kg. Den er også den eneste bærbare skriveren som har en LCD-skjerm og pigmentblekk for alle farger. Det gir holdbare og smittefrie utskrifter som tørker raskt. WF-100W er også svært brukervennlig, da den er den eneste bærbare skriveren med Wi-Fi Direct-tilkobling1 og Epson Connect, som omfatter Epson iPrint og Email Print . Den har også WiFi og Google Cloud Print, i tillegg til Apple AirPrint -kompabilitet.

WF-100W er perfekt for selgere, håndverkere og andre foretak som må produsere dokumenter, fakturaer og kontrakter når de ikke er på kontoret, da den kan brukes i bilen, hjemme eller på kundens kontor. Selv om WF-100W er utviklet for et liv på farten er Wi-Fi-tilkoblingen og den lille utformingen noe som tar seg bra ut i resepsjonen på kontorer som er ute etter en pen og liten skriver.

WF-100W-skriveren er tilgjengelig fra november og koster kr. 2.695,- inkl. mva.

Powered by Labrador CMS