Epson WF-6590DWF og WF-6090DW

Pressemelding fra Epson 9. oktober 2015:

Denne produktnyheten er en direkte gjengivelse av en pressemelding fagbladet Elektronikkbransjen har mottatt, og er ikke redaksjonelt behandlet.

Epsons nye fargeblekkskrivere sparer miljøet

WorkForce Pro-skriverne gir rimelige utskrifter og økt produktivitet

Epsons to nye WorkForce Pro A4-blekkskrivere er spesielt utviklet for å redusere miljøpåvirkningen og vedlikeholdsbehovet, i tillegg til bedre arbeidsflyt. WF-6590DWF og WF-6090DW sparer miljøet, tid og kostnader, og tilhører den samme familien av WorkForce Pro-skrivere som anbefales av BLI i uavhengige tester.

Med opptil 80 % lavere energiforbruk enn konkurrerende fargelasere er WF-6590DWF og WF-6090DW basert på ren teknologi. De utvikler ikke varme eller ozongass, og det er ingen viftestøy før eller etter utskrift. Ikke bare sparer det strøm, men det bidrar også til å nå miljømål. Med 50 % lavere kostnad per side og en lavere samlet eierkostnad enn konkurrerende laserskrivere, kan begge skriverne spare virksomheter for kostnader.

- Papirkapasitet på opptil 1581 sider gir mindre påfyllingsbehov og dermed færre inngrep, og Epsons PrecisionCore-teknologi med permanent skrivehode og færre utskiftbare deler enn en fargelaser gir økt pålitelighet. Dessuten kan Epsons XXL-blekkpatroner skrive ut opptil 10 000 sider i svart og 7000 i farger. WF-6590DWF og WF-6090DW sparer virksomheter som skriver ut store volumer i farger for kostnader, tid og energi. De kan øke produktiviteten kraftig takket være automatisk tosidig utskrift, og muligheten for å bruke ulike medier i ulike skuffer gir også økt fleksibilitet, sier markedssjef Solfrid Dyrrdal Liland i Epson Norge.

Begge skriverne lar brukerne skrive ut (og skanne på WF-6590DWF) trådløst fra smartenheter med Wi-Fi Direct og NFC-teknologi. Med NFC er det lett å koble til, skrive ut og skanne med bare én berøring. Dokumenter kan også sendes med e-post fra eksterne steder for øyeblikkelig utskrift, med PIN-kode og sikker utskriftsmodus for full trygghet. WF-6590DWF har også en stor LCD-fargeskjerm med berøringsfunksjonalitet, slik at det er lett å kontrollere skriveren og skanne eller skrive ut direkte fra en USB.

Epsons Document Capture Suite sparer tid ved å automatisere de manuelle trinnene i en tradisjonell dokumentprosess. Optimert arbeidsflyt med forhåndsdefinerte jobber gjør det enklere å integrere dokumenter i bedriftens prosesser. Document Capture Pro fås også som serverversjon for større profilkontroll og mer omfattende enhetsadministrasjon. Dessuten gjør den nye Epson Device Admin-løsningen det lett å administrere en flåte av enheter eksternt for økt produktivitet.

WF-6590DWF og WF-6090DW er tilgjengelige fra november 2015, til anbefalte utsalgspriser på hhv. kr. 7413 og 5129 eks. mva.

Powered by Labrador CMS