Epson WorkForce AL-M200DN og WorkForce AL-M200DW

Pressemelding fra Epson 23. oktober 2012:

Denne produktnyheten er en direkte gjengivelse av en pressemelding fagbladet Elektronikkbransjen har mottatt, og er ikke redaksjonelt behandlet.

Små kontorer og hjemmekontorbrukere kan kutte kostnadene for svart-hvitt-utskrifter med Epson

Den nye LED-skriverserien fra Epson gir småbedrifter og hjemmekontorbrukere lavere svart-hvitt-utskriftskostnader. WorkForce AL-M200DN og WorkForce AL-M200DW har en av de laveste totale eierskapskostnadene (TCO) i klassen takket være dobbeltsidig utskrift, 30 spm utskriftshastighet og en 30 000-siders belastningssyklus.

Begge modellene er én-funksjonsskrivere, og AL-M200DW har trådløs tilkobling. De er nettverksklare for deling i mindre arbeidsgrupper og kan brukes av enkeltbrukere på pulten på grunn av den kompakte størrelsen og den uttrekkbare papirskuffen.

WorkForce AL-M200DN og WorkForce AL-M200DW har begge en nyutviklet og brukervennlig svart-hvitt-tonerkassett som er enkel å bytte. Brukeren kan helt enkelt sette kassetten inn i tonersporet og vri for å koble den til. Dermed kan bedriften konsentrere seg om arbeidet og ikke vedlikehold.

Elise Delarue, produktsjef i Epson Europe, sier:

“I tillegg til at disse LED-skriverne gir deg en veldig lav total eierkostnad, er de også kompatible med Epson iPrint. Brukere kan installere app-en og skrive ut trådløst fra smarttelefoner og nettbrett fra hele kontoret: Perfekt for å skrive ut dokumenter i siste liten før et møte eller skrive ut rapporter uten å måtte slå på PC-en. WorkForce AL-M200-serien gjør høy ytelse rimelig, bekymringsfritt og med høy produktivitet.”

WorkForce AL-M200DN og WorkForce AL-M200DW er tilgjengelige fra november, til en anbefalt utsalgspris på henholdsvis kroner 1465 og 1761 eks. mva.

Powered by Labrador CMS