Epson WorkForce DS-360W og DS-310

Pressemelding fra Epson 23. november 2016:

Denne produktnyheten er en direkte gjengivelse av en pressemelding fagbladet Elektronikkbransjen har mottatt, og er ikke redaksjonelt behandlet.

Epson lanserer markedets raskeste bærbare forretningsskannere

Utmerket medieallsidighet, USB 3.0 SuperSpeed-tilkobling og en praktisk 20-arks dokumentmater

Epson lanserer to nye bærbare forretningsskannere - de raskeste på markedet. WorkForce DS-310 og DS-360W gjør det enkelt å administrere dokumenter raskt og effektivt når du er på farten. Og med en av de letteste og minste utformingene i sin klasse, kan de enkelt legges i en veske eller plasseres i en skuff, slik at mobile ansatte kan digitalisere dokumenter enkelt og raskt både på og utenfor kontoret uten problemer. Det innebygde batteriet og trådløs kommunikasjon på DS-360W gjør det til en virkelig bærbar skanneopplevelse uten kabler.

- Det er enkelt å skanne uansett hvor du befinner deg med disse bærbare forretningsskannerne. De er raskest på markedet1 med 25 sider i minuttet og har både tosidig og enkeltsidig skanning i 300 dpi i både farger og svart-hvitt. Skannerne har blitt enda mer effektive med USB 3.0 SuperSpeed-tilkobling og en 20-arks dokumentmater. Med innebygd batteri, trådløs tilkobling og lading på farten via USB kan du skanne hvor som helst, sier markedssjef Solfrid Dyrrdal Liland i Epson Norge.

Utmerket medieallsidighet

Begge modellene kan skanne en lang rekke medier, inkludert konvolutter og kort og papir mellom 52–230 g/m2. De er ideelle uansett hvor det er behov for å skanne og lagre papirdokumenter, for eksempel visittkort eller signerte skjemaer.

Trådløs tilkobling på DS-360W

Skann dokumenter enkelt til mobiltelefoner og nettbrett med trådløs tilkobling for en kabelfri opplevelse. I tillegg gjør batteri og muligheten til å lade enheten på farten den perfekt for ansatte som arbeider utenfor kontoret. Og når den brukes sammen med gratisprogramvaren Epson Document Capture Pro, kan den integreres sømløst i bedriftenes arbeidsflyt via de mest vanlige dokumentbehandlingssystemene. I kombinasjon med Document Capture Pro tilbyr DS-360W en rekke "skann til"-funksjoner, inkludert Scan-To-Cloud, skann til e-post og skann til SharePoint sammen med mange andre dokumentbehandlingsfunksjoner, som for eksempel strekkodegjenkjenning og støtte for sonebasert tegngjenkjenning av OCR-A / B.

WorkForce DS-360W og DS-310 er tilgjengelige fra januar 2017, til anbefalte utsalgspriser på hhv. kr 2.972 og kr 2.249 eks. mva.

Funksjoner

Powered by Labrador CMS