Epson Expression Photo

Pressemelding fra Epson 1. september 2014:

Denne produktnyheten er en direkte gjengivelse av en pressemelding fagbladet Elektronikkbransjen har mottatt, og er ikke redaksjonelt behandlet.

Tre nye seksfargers Wi-Fi-fotoskrivere fra Epson

Fotoentusiaster får kvalitetsfotoutskrifter på 10 sekunder, enkelt Wi-Fi-oppsett, utskrift fra smartenheter og berøringsskjerm.

Epson har lansert tre nye seksfargers skrivere i sin Expression Photo-serie. Alle tre er utviklet for fotoentusiaster som er ute etter en avansert skriver som hele husholdningen kan bruke. Den nye Expression Photo-serien er utviklet for å skrive ut holdbare kvalitetsfotografier på 10 sekunder og alle har Wi-Fi-tilkobling samt funksjoner for mobil utskrift, flere papirskuffer, skanning, dupleksutskrift og berøringsskjerm.

Expression Photo-skriverne (XP-860, XP-760 og XP-55) har alle Wi-Fi-tilkobling og bruker separate Epson Claria Photo HD-blekkpatroner, noe som er perfekt for fotoentusiaster som er ute etter å skrive ut kvalitetsfotografier som varer i opptil 300 år ved å bruke Epson-medier og lagre dem i et fotoalbum. Fotografier kan skrives ut på fotopapir, tykke kort og CD/DVD-er, mens dokumenter kan skrives ut tosidig på alle modeller. Alle de tre skriverne har en ISO-utskriftshastighet på 9,5 sider i minuttet for svart og 9 sider i minuttet for farge.

- Ettersom mange av bildene nå blir tatt med en smarttelefon eller et nettbrett, er det stor etterspørsel etter Wi-Fi-skrivere som kan skrive ut kvalitetsfotografier uten en datamaskin, men en moderne skriver må gjøre mer enn det. XP-860, XP-760 og den enkle XP-55 utmerker seg med fotografier samtidig som de er like bra til dokumenter og kreativ utskrift, sier Solfrid Dyrrdal Liland, markedssjef i Epson Norge

Alt-i-ett-skriverne XP-760 og XP-860 har en skanner, LCD-skjerm på 10,9 cm, et kontrollpanel og en utskuff som åpnes og lukkes automatisk, og Wi-Fi Direct, som oppretter en trådløssone som mobile enheter kan koble til. Skriv ut direkte fra et minnekort eller fra et kamera ved å bruke trådløs PictBridge-kompatibilitet. XP-860 har også en automatisk dupleksdokumentmater og faksfunksjoner, mens XP-760 slår seg på automatisk – bare send en jobb til skriveren for å slå den på igjen. XP-760 kan skanne med 2 400 dpi, mens XP-860 øker denne oppløsningen til 4 800 dpi.

Alle de tre Expression Photo-produktene har Epson Connect, noen som gjør at det kan skrives ut fra hvor som helst i verden ved å sende bilder og dokumenter på e-post til skriveren eller via en ekstern skriverdriver. Epson Connect har også Epson iPrint-appen for enkel utskift via Wi-Fi fra smarttelefoner og nettbrett. Bilder kan også skrives ut direkte fra Facebook ved å bruke Epson Creative Print-appen eller direkte fra mobile enheter takket være kompatibilitet med Apple AirPrint og Google Cloud Print. Automatisk Wi-Fi-oppsett gjør det enkelt å koble disse skriverne til et trådløst nettverk.

Expression Photo XP-760 er tilgjengelige fra september, til veiledende utsalgspris på kr. 1795,- inkl mva. Expression Photo XP-860 er også tilgjengelig fra september, prisen ikke fastsatt enda. Expression Photo XP-55 er tilgjengelig fra november til veiledende utsalgspris på kr. 1395,- inkl. mva.

Powered by Labrador CMS