Epson Expression-serie

Pressemelding fra Epson 1. september 2015:

Denne produktnyheten er en direkte gjengivelse av en pressemelding fagbladet Elektronikkbransjen har mottatt, og er ikke redaksjonelt behandlet.

Epsons populære alt-i-ett-skrivere blir enda bedre

Med den nye, allsidige Expression-serien er det enda enklere å skrive ut bilder og dokumenter i høy kvalitet

Epsons nye Expression-serie med alt-i-ett-skrivere har en rekke forbedringer. Alt-i-ett-skriverne, skannerne og kopimaskinene bygger videre på suksessen til de eksisterende modellene og har Epsons verdensberømte utskriftsteknologi for å gi førsteklasses resultater. Avanserte tilkoblingsfunksjoner gjør at hele familien kan skrive ut flotte bilder og dokumenter hjemme eller fra omtrent hvor som helst i verden.

Modellene Expression Home og Expression Premium bruker et nytt Claria-blekksett med separate blekkpatroner. Dermed kan brukerne produsere bilder og dokumenter i enestående kvalitet, samtidig som kostnadene holdes nede.Fotoentusiaster vil elske den nye Expression Photo-enheten, som har blitt enda enklere å bruke. Med funksjonen auto-oppstart kommer man raskt i gang, mens både papirskuffen og kontrollpanelet har automatiske åpne- og lukkemekanismer for enkel utskriftshåndtering.

Hele serien leveres med en rekke avanserte tilkoblingsfunksjoner for enda mer fleksibilitet enn før. Som en del av en integrert og rask installasjon, har alle modeller automatisk oppsett av Wi-Fi slik at de kan begynne å skrive ut på null komme niks.

Når det gjelder mobile utskrifter, handler det bare om valg og Epson Connect tilbyr brukerne en hel rekke utskriftsløsninger. Enten du bruker smarttelefon eller nettbrett, kan iPrint-appen lastes ned til en rekke enheter for virkelig trådløse utskrifter. Og med Epson Email Print kan brukerne også skrive ut fra et hvilket som helst sted i verden ved å sende dokumenter og fotografier rett til skriveren. For kreative brukere kan Creative Print-appen brukes til å få tilgang til Facebook-bilder, lage tilpassede hilsningskort og brevpapir, og til og med gjøre bildene om til maler for fargelegging.

- Vi ville finjustere hele Expression-serien for å sørge for at den fortsatt setter standarden for fleksible og allsidige alt-i-ett-enheter. Kundene våre kan glede seg over utvalget modeller, som alle har førsteklasses tilkoblingsfunksjoner, mobil utskrift og separate blekkpatroner av høy kvalitet, noe som har bidratt til å gjøre Expression-serien så suksessrik, sier markedssjef Solfrid Dyrrdal Liland i Epson Norge.

Expression Home

Expression Home-serien (XP-435, XP-432, XP-335, XP-332, XP-235), som er laget for kostnadsbevisste husholdninger, er et rimelig alternativ for brukere som ønsker gode resultater. Bruk av det nye Claria Home-blekksettet med separate blekkpatroner kan bidra til å holde kostnadene nede ettersom brukerne bare må bytte fargene som er brukt opp, i stedet for å kjøpe et nytt blekksett hver gang. Med seriens LCD-skjerm er det enkelt å navigere, mens den kompakte og lette utformingen betyr at modellene ikke tar opp mye plass på skrivebordet eller benken.

Expression Premium

For de som ønsker det beste av begge verdenene, skaper Expression Premium-serien (XP-830, XP-635, XP-630, XP-530) enestående blanke bilder og klare og tydelige tekstdokumenter. Det nye pigmentblekket i fire farger hjelper brukerne å skape krystallklare bilder med levende farger, mens svarttoner blir dype og rike, takket være blekkpatronen Photo Black. Enkle tekstdokumenter vil se svært profesjonelle ut med tydelig, svart tekst, som også er vann- og smussbestandig, selv på vanlig papir.

For ytterligere allsidighet og brukervennlighet, leveres hele Expression Premium-serien med automatisk dokumentmater for tosidig utskrift og to papirskuffer, samt motorisert kontrollpanel og utskuff for rask og enkel betjening. For at brukerne skal kunne skrive ut på en rekke ulike medier, finnes det en egen papirbane for tykkere medier, samt mulighet for utskrift på CD og DVD.

Expression Photo (XP-960)

Expression Photo er den perfekte partneren for fotoentusiaster som ønsker de beste resultatene fra DSLR- eller kompaktkameraer. Ved å bruke Epsons separate Claria Photo HD-blekk i seks farger kan brukere skrive ut bilder i opptil A3 med utrolige detaljer og mer naturlige farger, takket være jevne toneoverganger og dype, rike svarttoner. Brukerne kan også være trygge på at deres flotte, blanke bilder kan ses av generasjoner fremover, ettersom utskriftene kan vare i opptil 300 år i et fotoalbum. XP-960 er svært kompakt og allsidig, og med banen for spesialmedier og doble papirskuffer, er det enkelt og raskt å skrive ut på forskjellige medier.

Modellene Expression Home (XP-435, XP-432, XP-335, XP-332, XP-235), Expression Premium (XP-830, XP-635, XP-630, XP-530) og Expression Photo (XP-960) er i salg fra kr. 1050 inkl. mva.

Powered by Labrador CMS