Epson SC-P400

Pressemelding fra Epson 1. september 2015:

Denne produktnyheten er en direkte gjengivelse av en pressemelding fagbladet Elektronikkbransjen har mottatt, og er ikke redaksjonelt behandlet.

Epson SC-P400 gir profesjonelle fotoutskrifter hjemme eller i studio

Markedets minste og letteste A3+-fotoskriver med pigmentert blekk - fleksible tilkoblingsmuligheter

Epsons nyeste profesjonelle A3+-fotoskriver er lett, stilig og kompakt med mange funksjoner for profesjonelle utskrifter på et bredt utvalg medier. Kombinasjonen av pigmentert blekk og avanserte tilkoblingsmuligheter i en rimelig pakke, gjør SC-P400 ideell for amatørfotografer og fotoentusiaster.

Med SC-P400 kan amatørfotografer og fotoentusiaster lage profesjonelle utskrifter. Et sett med sju farger UltraChrome HiGloss 2-blekk med gloss optimiser betyr at bildene får livaktige farger og en jevn, glatt blank overflate. Blekket påføres med et skriverhode som lager de minste blekkdråpene blant noen A3+ fotoskriver på markedet, som gir utrolig nøyaktige utskrifter.

- SC-P400 kompletterer vår nye SC-P-serie av stasjonære pro-fotoskrivere, og den er ideell for brukere som vil ha profesjonelle resultatet på et bredt utvalg medier. I tillegg til overlegne tilkoblingsmuligheter og allsidige medieutskrifter, leveres den med det rimeligste pigmentblekksettet på markedet, som betyr at kostnadsbevisste brukere kan holde kostnadene nede, sier markedssjef Solfrid Dyrrdal Liland i Epson Norge.

Det er enkelt å lage profesjonelle utskrifter i størrelser opptil A3+, og takket være støtte for et bredt utvalg medier kan flotte fotografier fremstilles på mange måter. For brukere som vil ha utskrifter av museumskvalitet, inkluderer SC-P400 en kunstpapirbane som er veldig enkel å bruke fordi den har en papirskuff bak. Utskrift på rullmedier er optimalisert med to rullpapirholdere som gjør det mulig å skrive ut nøyaktig på to-tommers medier med kjerne. Hvis brukeren vil ha tykkere bilder, støttes også stive medier på opptil 1,3 mm. Utskrift på CD-er og DVD-er også er mulig.

Den nye modellen leveres med en rekke avanserte tilkoblingsfunksjoner, inkludert Wi-Fi-utskrift for enda mer fleksibilitet enn før. Hvis du bruker en smarttelefon eller nettbrett, kan du laste ned iPrint-appen til enheten og trådløst skrive ut fotografier raskt og problemfritt. Skriveren kan til og med kobles til et lokalt nettverk i en fotolab eller et kontor takket være den innebygde Ethernet-funksjonaliteten.

Den er videre såvel den minste og letteste A3+-fotoskriveren med pigmentert blekk tilgjengelig på markedet. Det sparer verdifull skrivebords- eller benkeplass. Den stilige og profesjonelle designen gjør at den passer godt inn i moderne hjem, studio eller kontor.

SC-P400 er tilgjengelig i salg 1. november 2015 til en anbefalt utsalgspris på kr. 5700 inkl. mva.

Powered by Labrador CMS