Epson WorkForce AL-C500DN-serie

Pressemelding fra Epson 24. september 2012:

Denne produktnyheten er en direkte gjengivelse av en pressemelding fagbladet Elektronikkbransjen har mottatt, og er ikke redaksjonelt behandlet.

Epsons beste fargelaser noensinne gir lavere kostnader for småbedrifter

Epson lanserer WorkForce AL-C500DN-serien. Den består av hurtiggående, brukervennlige laserskrivere med fleksibel mediehåndtering og profesjonell utskriftskvalitet. Det gir bedrifter et kostnadseffektivt alternativ til å kjøpe trykksaker eksternt.  

Foruten Epsons største fargepalett noensinne i et laserprodukt, har serien også en opprinnelig oppløsning på 1200 ppt. Dette kombinert med Epsons RiT-teknologi gir 4800 ppt for tydelig, skarp tekst og klare bilder med jevn gradering og tonalitet.  

Serien har en hastighet på opptil 45 sider per minutt. Tonerkassetter og papirskuffer med høy kapasitet og en arbeidssyklus på 120 000 sider gjør at den kan håndtere krevende utskriftsjobber og høye månedlige utskriftsvolum. Nettverksfunksjonaliteten gjør den enkel å integrere i eksisterende systemer, og tosidig utskrift som standard betyr lavere papirforbruk.  

Muligheten til å håndtere en rekke medietyper som ekstra tykt, belagt og forhåndstrykt papir betyr at markedsføringsmateriale som brosjyrer og flygeblader kan produseres med letthet.  

Elise Delarue, produktsjef i Epson Europe, sier: "Disse skriverne er ideelle for bedrifter som ønsker kostnadseffektive løsninger for produksjon av profesjonelt markedsføringsmateriale og forretningsdokumenter internt. Bedriftene kan redusere behovet for kjøp av utskriftstjenester eksternt og produsere egne trykksaker, og dermed spare penger.

"Ved å skrive ut dokumenter og markedsføringsmateriale internt kan bedriftene også få bedre kontroll på utskriftsvolumet ved å skrive ut etter behov, og dermed redusere risikoen for overproduksjon og materiale med foreldet informasjon. Slik reduseres også svinn og behov for lagerplass."  

WorkForce AL-C500DN-serien er i salg til følgende anbefalte utsalgspriser eks. mva:

WorkForce AL- C500DN: 12.235

WorkForce AL-C500DHN: 18.080

WorkForce AL-C500DTN: 15.196

WorkForce AL-C500DXN: 35.731

Powered by Labrador CMS