HP Photosmart 7520, 6520 og 5520 e-All-in-One

Pressemelding fra HP 17. september 2012:

Denne produktnyheten er en direkte gjengivelse av en pressemelding fagbladet Elektronikkbransjen har mottatt, og er ikke redaksjonelt behandlet.

Tre nye alt-i-ett-skrivere fra HP

Hewlett-Packard kunngjorde i dag en ny portefølje med skrivere for privatmarkedet. De nye modellene er:

• HP Photosmart 7520 e-All-in-One

• HP Photosmart 6520 e-All-in-One

• HP Photosmart 5520 e-All-in-One

Best i klassen

HP Photosmart 7520 e-All-in-One er ideell for privatbrukere som krever det beste av sin alt-i-ett-skriver. Her får du førsteklasses utskrifter med fotografier i laboratoriekvalitet og allsidig, avansert papirhåndtering. Helt uten PCen som mellomledd kan du skrive ut dokumenter og bilder fra dine mobile enheter, og sende skannede dokumenter direkte fra printeren til e-postadressen din, styrt fra en høyoppløst trykkfølsom skjerm på hele 10,9 cm.

HP Photosmart 7520 e-All-in-One vil være tilgjengelig fra september 2012 til 1699 NOK(1).

Designet med tanke på miljøet

HP Photosmart 6520 e-All-in-One er ideell for kreative hjemmebrukere og er den perfekte kompakte enheten for de som har behov for å skanne, kopiere og skrive ut bilder, web-innhold og øvrige dokumenter – alt styrt fra en intuitiv berøringsskjerm. 6520 e-All-in-One er bygget med tanke på miljøet, så i tillegg til å være ENERGY STAR-sertifisert, består den av 20 prosent resirkulert plast. Videre kommer muligheten for tosidige utskrifter, som reduserer papirforbruket med inntil 50 prosent.

HP Photosmart 6520 e-All-in-One vil være tilgjengelig fra september 2012 til 1299 NOK(1).  

Gode alternativer for mobil utskrift

HP Photosmart 5520 e-All-in-One er laget for forbrukere som ønsker enkel og rimelig utskrift av fotografier og vanlige dokumenter. Den trykkfølsomme skjermen lar deg sende skannede bilder og dokumenter direkte til en nettverksmappe eller e-postadresse, og byr på en rekke alternativer for mobil utskrift via HP ePrint. Skriveren kommer i et slank og kompakt svart design med en 6,7 cm berøringsskjerm i farger.  HP Photosmart 5520 e-All-in-One vil være tilgjengelig fra september 2012, priset til 899 NOK(1).  

Print trådløst med HP ePrint

Alle de tre nye alt-i-ett-skriverne kommer med HPs ePrint-teknologi. Det gir brukerne muligheten til å skrive ut fra enhver enhet som er koblet til nettet(2), og gir tilgang til trådløs utskrift via:

• Apples AirPrint fra iPad, iPhone eller iPod touch(3)

• Google Cloud Print(4) for å skrive ut fra mobile enheter

• HP trådløs direkteutskrift(5), som betyr at det ikke er behov for en lokal Wi-Fi-tilkobling

Powered by Labrador CMS