Nikon Coolpix S810c

Pressemelding fra Nikon 10. april 2014:

Denne produktnyheten er en direkte gjengivelse av en pressemelding fagbladet Elektronikkbransjen har mottatt, og er ikke redaksjonelt behandlet.

Fotografer, koble til og del med COOLPIX S810c

Med kamera fra Nikon og operativsystem fra Android blir det enklere en noensinne å ta høyoppløselige bilder og dele dem

I dag lanserer Nikon det nye Android-baserte (versjon 4.2.2 Jelly Bean) kameraet COOLPIX S810c.  Et kompaktkamera som er skreddersydd for å gjøre livet enda mer sosialt. Kameraet med forbedret bildekvalitet og funksjonalitet, har spennende nye opptaksfunksjoner og Internett-tilkobling, slik at brukeren har tilgang til sosiale medier og apper fra Google PlayTM.

Noen egenskaper er kraftig forbedret siden forgjengeren. Blant annet kommer du enda tettere på motivet takket være et NIKKOR-objektiv 12x optisk zoom som kan dobles til 24x med Dynamic Fine Zoom2 . Den baksidebelyste CMOS-bildebrikken på 16 megapiksler tar flotte bilder og filmer i full HD selv under dårlige lysforhold. Med innebygd Wi-Fi kan resultatene deles på sosiale medier med en gang.

LCD-berøringsskjermen på 3,7 tommer er bredere enn på forgjengeren for enklere betjening. Den trykkfølsomme og høyoppløselige skjermen på 1 229 000 punkter gjør det enkelt og morsomt å bla gjennom bilder, surfe på sosiale medier eller se igjennom dine favorittapper. Det nye og kraftige batteriet og de store forbedringene i kameraet som reduserer energiforbruket, gjør at du kan bruke det betydelig lengre mellom hver lading. Når du til slutt trenger å lade kan du enkelt gjøre dette via kameraets USB kabel.

Kontakt med omverdenen

Android-operativsystemet i COOLPIX S810c gir direkte tilgang til Google+TM, slik at brukeren kan holde kontakten med venner og familie og dele bilder i sosiale nettverk direkte fra kameraet. Dersom de 20 GB med lagring som er tilgjengelig gjennom det forhåndsinstallerte Nikon Image Space ikke er nok, kan du koble til skytjenesten Google DiskTM for å få ubegrenset lagring for lavoppløselige bilder og 15 GB gratis lagring av større filer. Med redigeringstjenesten Google+ BilderTM kan brukeren retusjere og forandre bilder med filtre.

Morsomt og funksjonelt

COOLPIX S810c gjør alt grovarbeidet – Hybrid VR (bildestabilisator) gir større stabilitet og bedre bilder ved å motvirke kamerabevegelser. Målsøkende AF identifiserer og fokuserer automatisk på motivet, selv om det er i bevegelse. Når målsøkende AF brukes sammen med funksjonen for reduksjon av bevegelsesuskarphet, blir bildene skarpere, slik at de virkelig er verdt å dele.

Det blir enda morsommere å ta bilder med nedlastede bilderetusjeringsapper som Snapseed. Bildene blir perfekte hver gang, og de kan bli mer kreative ved bruk av en av de elleve innebygde spesialeffektene. Når resultatet er klart, er det også mulig å legge til kommentarer eller bildetekst før bildet skal deles med resten av verden.

Kameraet har også en praktisk plassert hodetelefonutgang, slik at du kan bruke sosiale medier og spille av musikk samtidig som man tar bilder. Det er også en fordel at nedlastede spill, apper og musikktjenester som Spotify kan nytes med bedre lydkvalitet.

Jon Aasen, Product Specialist i Nikon Norge, sier COOLPIX S810c er en teknologisk utvidelse av det sosiale livet.

– Kameraet har større optisk zoom og bredere berøringsskjerm enn forgjengeren. Det er mer brukervennlig, og gir fantastiske bilder og videoer som kan lastes opp på Facebook, Twitter og Google+. Kameraet har Android 4.2.2 Jelly Bean, noe som gjør det raskere enn forgjengeren, samtidig som det har flere alternativer for tilpasning. Det er for eksempel mulig å opprette mapper der apper kan organiseres, og bruke talegjenkjenning for bildemerking. Det er like tilgjengelig som en smartenhet, men den gode bildekvaliteten og stor optisk zoom gjør at motsetningen mellom underholdning og funksjon oppheves.

Andre funksjoner

Film i full HD – ta opp morsomme videoer med 1080p og 30 b/s, optisk zoom og stereolyd. Sakte film i 240 b/s er også tilgjengelig.

EXPEED C2-prosessor – ta skarpe bilder under alle lysforhold selv i svakt lys med garantert rask bildebehandling.

Lettvint panorama 360°/180° – flytt kameraet vannrett eller loddrett ved fotografering av landskap eller vakker utsikt som fortjener et panoramabilde.

Serieopptak – fang det perfekte ansiktsuttrykket eller raske bevegelser med serieopptak ved 8,1 b/s.

Innebygd Wi-Fi – For tilkopling til trådløst nettverk og appen «Connect to COOLPIX S810c» som kan installeres på smarttelefoner for enkel overføring av bilder når Wi-Fi ikke er tilgjengelig.

4 GB internt minne – 4 GB internt minne som kan utvides med ekstra micro SD-kort for større kapasitet og mulighet til å ta flere bilder.

Timeline view – vis alle bilder med kommentarer som en kronologisk tidslinje på skjermen, som på blogger eller sosiale medier.

Bruk kameraet under opplading – med mikro-USB-porten kan brukeren fortsette å dele, se på eller ta bilder uten forstyrrelse mens kameraet lader.

COOLPIX S810c blir tilgjengelig i sort og hvit til en veiledende pris på 2.990,-

Powered by Labrador CMS