Samsung Pro Plus

Pressemelding fra Samsung 21. desember 2015:

Denne produktnyheten er en direkte gjengivelse av en pressemelding fagbladet Elektronikkbransjen har mottatt, og er ikke redaksjonelt behandlet.

Samsung øker minnekapasiteten for det nye microSD-kortet PRO Plus

Det nye microSD-minneskortet med 128GB lagring kombinerer maksimal hastighet med stor lagringskapasitet – en perfekt løsning for dagens smarttelefoner, droner og action-kameraer.

 – Idag lanserer Samsung det nyeste minnekortet i serien PRO Plus: PRO Plus 128 GB microSD, og dermed øker både hastighet og lagringskapasitet for MLC-baserte løsninger. Den store lagringskapasiteten på 128GB gir utvidede muligheter for bruk av action-kameraer, droner, smarttelefoner og digitale speilreflekskameraer. Nå er det for eksempel ikke noe problem å lagre 4K video.

Det nye 128 GB microSD-kortet møter ethvert lagringsbehov av avansert multimedieinnhold. 128GB PRO Plus har en lesehastighet på opptil 95MB / s og en skrivehastighet på opp til 95MB / s. Det har dermed nådd UHS-I-hastighetsklasse 3 (U3) og klasse 10 prestasjonsnivå.

- Med økt bruk av avansert teknologi som action-kameraer og droner, krever våre kunder stadig mer fra sine minnekort, sier Jakob Hultkvist, Director Enterprise Business i Samsung. Vi ser en økning i opptak og strømming av 4K, som krever både mer lagringsplass og raskere databehandling. Vår ambisjon er å utvikle og levere ledende minnekort som 128GB PRO Plus-serien i et marked som beveger seg svært raskt.

PRO Plus 128 GB microSD er det nyeste tilskuddet til PRO Plus-familien, som tidligere i år ble lansert i to versjoner; 32 GB og 64 GB. 128GB PRO Plus er designet for å møte de økte kravene til sikkerhet, lagringskapasitet og ytelse som action-kameraer og droner stiller til maskinvaren. PRO Plus er basert på Samsungs nyeste MLC NAND-teknologi og støtter UHS-I klasse 3 (U3), som gir den raskeste lese- og skrivehastigheten. PRO Plus 128GB kan spille inn omtrent fire timer med 4K UHD video eller 16 timer og 20 minutter med Full HD-kvalitet. Den kan lagre opptil 10,940 bilder eller 30,670 MP3-filer, basert på standard brukerinnstillinger.

PRO Plus 128GB er kompatibel med alle enheter som støtter microSD, uavhengig av OEM-merkingen. Det er i stand til å håndtere temperaturer mellom -25°C og 85°C, men fungerer ikke i temperaturer under -40°C eller over 85°C. Det nye minnekortet er også utstyrt med en oppgradert versjon av Samsungs fem beskyttelsesfunksjoner, som inkluderer vanntetthet (ICE 529IPX7), og beskyttelse for ekstreme temperaturer, røntgen, magnetisme og støt.

Minnekortet blir å finne i butikker fra og med februar 2016, til en anbefalt pris på 1295 kroner.

Powered by Labrador CMS