SanDisk Extreme 900 Portable SSD

Pressemelding fra SanDisk 4. juni 2015:

Denne produktnyheten er en direkte gjengivelse av en pressemelding fagbladet Elektronikkbransjen har mottatt, og er ikke redaksjonelt behandlet.

SanDisk lanserer bærbar SSD med verden høyeste ytelse

Ny serie med enheter inkluderer verdens raskeste modeler med Type-C baserte SSDer

SanDisk en global leder innen flash-lagringsløsninger, entrer det bærbare SSD markedet med en serie av høy-ytelses enheter, inkludert SanDisk Extreme® 900 Portable SSD, verdens raskeste serie av type C-baserte bærbare SSD; og SanDisk Extreme 500 Portable SSD, selskapets nye robuste enheter i lommestørrelse. SanDisk Extreme 900 har hastigheter på opptil ni ganger raskere enn en bærbar harddisk1, mens SanDisk Extreme 500 tilbyr hastigheter opp til fire ganger raskere1.

Disse kraftige løsningene er ideelle for fotografer, kameramenn, kreative fagfolk og tech-entusiaster som ønsker å flytte store filer med meget høy hastighet, som hjelper dem å spare tid og forenkler arbeidsprosessene på kontoret eller ute i felten.

"Som en anerkjent leder i å utvikle løsninger for profesjonelle fotografer og videografer, har vi laget en serie av tilbud for å gi våre kunder enda større hastigheter og kapasiteter for å holde tritt med raskt økende krav til innhold av høy kvalitet," sier Dinesh Bahal , visepresident, produktmarkedsføring, SanDisk.

"Om man er profesjonell eller amatør så er dette nivået av portabilitet, hastighet og kapasitet enestående, og vi tror det vil forandre måten folk lager og produserer høykvalitets videoinnhold, som til slutt sparer dem for tid og penger."

Neste generasjons bærbare SSDer med verdens beste ytelse SanDisk Extreme 900 Portable SSD handler om ytelse og kapasitet. De er tilgjengelig i opptil 1.92TB * og har overføringshastigheter ni ganger raskere enn en bærbar harddisk1, som gir brukerne en betydelig fordel når de arbeider med 4K video, høyoppløselige bilder eller skaper store grafikkfiler.

Med sin kompakte, holdbare aluminiumsutførelse kan fagfolk ta SanDisk Extreme 900 Portable SSD med dem uansett hvor de går, slik at de kan ha med seg en massiv digital portefølje de får tilgang til og kan dele på bare sekunder. Med raske hastigheter opp til hele 850 MB / s **, reduserer SanDisk Extreme 900 Portable SSD dramatisk ventetider og akselerer arbeidsflyten til brukeren uavhengig av filstørrelse. Serien kommer med både USB Type-C og Type-A kabler for å gi den stor fleksibilitet når du arbeider mellom systemer.

Lommestørrelse, men likevel kraftig

SanDisk Extreme 500 Portable SSD er mindre enn halvparten av en smarttelefon og leverer mer enn fire ganger hastigheten på en bærbar harddisk1. Den tillater brukere å overføre store video-og bildebiblioteker på opp til 415MB / s **. De er tilgjengelig opp til 480GB * kapasitet og er lette, men tøffe. Modellene er en høy-ytelse løsning som passer for alle som leter etter rask og pålitelig lagring på farten. SanDisk Extreme 500 Portable SSD er designet for å være maksimalt bærbar og holdbar, og har en elegant svart finish med unike gummidempere og en metallring som enkelt kan festes til en bag.

"Vi bruker så mange som tolv 4K kameraer på en gang, så på filmsettet trenger jeg den mest pålitelige og nye teknologien som er tilgjengelig for å best mulig få tilgang, dele og overføre enorme filer. Hvert minutt teller når vi er på innspillingen, så med disse nye, usedvanlig raske, bærbare SSD modellene fra Sandisk, kan jeg bruke mindre tid på å vente på filoverføring og mer tid på kreativitet, "sier Sam Nicholson, administrerende direktør i Stargate Studios og medlem av American Society of Cinematographers.

Profesjonelle fotografer og filmproduksjoner rundt om i hele verden vender seg til SanDisk for å få ”state-of-the art” produkter. Disse nye bærbare SSD modellene er bygget for å tåle de mest krevende miljøer, med både temperatur-og slagresistent materialer2, ideelt for mange arbeidsmiljøer. Den nye familien av SanDisk Extreme

Portable SSD har også programvaren SanDisk Secure ™ med 128-bit kryptering for å sikre filer3.

Pris og tilgjengelighet

SanDisk Extreme 500 Portable SSD vil være tilgjengelig over hele verden i kapasiteter på 120 GB, 240 GB og 480GB, med veiledende priser $ 99,99, $ 149,99 og $ 239,99. SanDisk Extreme 900 SSD vil være tilgjengelig over hele verden i kapasiteter på 480GB, 960GB og 1.92TB, med veiledende priser $ 399,99, $ 599,99 og $ 999,99. Begge de nye SSD-linjene har tre års garanti4.