Garmin babyCam

Pressemelding fra Garmin 21. oktober 2015:

Denne produktnyheten er en direkte gjengivelse av en pressemelding fagbladet Elektronikkbransjen har mottatt, og er ikke redaksjonelt behandlet.

Garmin babyCam - se barnet ditt på GPS-skjermen

Garmin presenterer babyCam™, verdens første videokamera for overvåking av barn i bilen via trådløs overføring til kompatibel Garmin navigator1. Kameraet fungerer både i dagslys og i mørket, og gjør kjøreturen sikrere ved at du ser barnet i baksetet2 på navigatoren foran deg.

- Vi er stolte av å være de første med videovisning interert i navigasjonsløsning, forteller Thiemo Weinschench, produktsjef PND for Garmin i Europa.

- Å snu seg under kjøring eller å stoppe langs veien for å se til barna i baksetet kan være farlig. Med babyCam ser man barna i baksetet og kan følge med på de så ofte det behøves uten å miste konsentrasjonen på veien foran.

babyCam monteres raskt og enkelt på nakkestøtten3 i løpet av noen minutter. Vinkelen på kameraet kan justeres slik at flere barn kan overvåkes samtidig. Når du er vel fremme ved målet minner babyCam deg på å huske å se til barnet før du forlater kjøretøyet. For at du skal kunne holde begge hender på rattet under kjøring kan du benytte stemmestyring for å kontrollere babyCam, med stemmen din bytter du enkelt mellom navigasjon og babyCam skjermbilde.

babyCam er kompatibel med de fleste av Garmins bilnavigatorer1, og drives av to AA-batterier eller via USB ladekabel. Enheten er brukervennlig og har et rundt design med myke kanter. babyCam er forventet leveringsklart i januar 2016. Les mer www.garmin.com/babycam

1 Liste for kompatible enheter finnes på www.garmin.com/babycam

2 Opptil 9 meters rekkevidde

3 Ulike monteringsmuligheter finnes

Powered by Labrador CMS