NEC MultiSync X555UNS -og X555UNV

Pressemelding fra NEC 9. november 2015:

Denne produktnyheten er en direkte gjengivelse av en pressemelding fagbladet Elektronikkbransjen har mottatt, og er ikke redaksjonelt behandlet.

NEC lanserer to nye 55-tommers skjermer til videovegg

Fleksibilitet, enkel installasjon og administrasjon, og mer presis farge- og bildegjengivelse er prioritert i NEC sine nye profesjonelle videoveggskjermer. 24/7 visning er standard. 

NEC MultiSync X555UNS -og X555UNV har svært tynne rammer og kun 3,5 millimeter avstand mellom skjermene i en videoveggsinstallasjon. Dette gjør de svært godt egnet for sømløs integrasjon i offentlige miljøer.

S-IPS-paneler sørger for høy bildekvalitet og presis fargegjengivelse ved både vertikal og horisontal montering. Panelteknologien egner seg spesielt godt for bransjer som har høye forventninger og krav til den visuelle opplevelsen. Skjermene er spesielt godt egnet innen bransjer som detaljhandelen, transportsektoren og innenfor broadcasting.

Skjermer for kunder

– Videovegger i detaljhandelen har stor innvirkning på kundeopplevelsen. Kunder lar seg inspirere og veilede i løpet butikkbesøket. Her er kvalitet i kundeopplevelsen viktig. Samtidig må brukerne forsikres om at videoveggen er enkel å administrere. De nye tilskuddene er utviklet i tråd med disse kravene og behovene, sier Erik H. Okstad, nordisk Field Sales Engineer i NEC Display Solutions. 

Skjermene har innebygget dimme-funksjon på baklyset. Mørke og lyse områder justeres automatisk etter innholdet for å oppnå best mulig gjengivelse. Dette sikrer høyere kontraster og mer levende bilder, som igjen bidrar til god brukeropplevelse.

Smarte skjermfunksjoner

Oppsett og administrasjon gjøres enkelt ved hjelp av flere intelligente integrerte funksjoner:

•        Near Field Communication (NFC)-sensor for enkel installasjon og redusert tid brukt på vedlikehold

•        LED-teknologi i baklyset gir lavt strømforbruk og økt levetid som er nødvendig for mange timer kontinuerlig bruk

•        NEC sin termiske administrasjon sørger for automatisk kontroll på temperatur og vifter, for å sikre stabil og pålitelig oppetid

•        OPS slot-teknologi gjør at brukere enkelt kan oppgradere skjermene når som helst uten behov for kabler og eksterne enheter

Tilgjengelighet og pris

NEC MultiSync X555UNS er tilgjengelig hos forhandlere fra november 2015 til en veiledende pris på 61 300 eks. mva. NEC MultiSync X555UNV blir tilgjengelig i løpet av desember til en veiledende pris på 42 500 eks. mva.

Powered by Labrador CMS