Nikon COOLSHOT 40 og 40i

Pressemelding fra Nikon 14, januar 2015:

Denne produktnyheten er en direkte gjengivelse av en pressemelding fagbladet Elektronikkbransjen har mottatt, og er ikke redaksjonelt behandlet.

Nikon gjør golf enda morsommere

Nikon COOLSHOT 40 og 40i måler avstander på opptil 590 meter

De nye laseravstandsmålerne COOLSHOT 40 og 40i er skreddersydd for alle golfentusiaster. Med lavere vekt enn noensinne og måleavstand på opptil 590 meter er begge perfekte for måling av faktiske distanser.

COOLSHOT 40 er utviklet for å måle presise avstander, og kan brukes i konkurranser dersom regelverket tillater det. COOLSHOT 40i har Nikon sin høydekompenseringsteknologi for å vise den faktiske avstanden (horisontal avstand ± høyde). Med andre ord et perfekt verktøy for bruk på golfbaner med stor høydeforskjell.

Øyeblikkelig visning

Både COOLSHOT 40 og 40i har 6x søker med flerlagsbelegg for lyssterk og klar visning. Funksjon for bytting av målprioritet lar deg måle avstanden til et flagg på en green selv om det er trær i bakgrunnen. Med Nikon sin HYPER READ-teknologi vises den målte avstanden øyeblikkelig (etter ca. 0,5 sekunder) uavhengig av avstand. I tillegg til å være brukervennlig, liten og lett, tåler begge laseravstandsmålerne normalt regn..

COOLSHOT 40 og 40i vil være tilgjengelig i løpet av februar til veiledende priser på henholdsvis 2.490,- og 2.990,-

Nøkkelfunksjoner

Optikk: 6x21

Måling*: 590 meter

System for bytting av målprioritet (prioriteringsmodus for mål og avstandsmål)

COOLSHOT 40: Horisontal avstand. Lovlig for konkurransespill dersom lokalt regelverk tillater det

COOLSHOT 40i: Faktisk avstand (høydejustert).  Ikke lovlig å bruke i konkurransespill

Lav vekt og slankt design

* Under Nikons måleforhold

Powered by Labrador CMS