Olympus DS-2500

Pressemelding fra Olympus Norge AS 17. april 2012:

Denne produktnyheten er en direkte gjengivelse av en pressemelding fagbladet Elektronikkbransjen har mottatt, og er ikke redaksjonelt behandlet.

Olympus DS-2500 diktafon med lyd i proffklassen øker effektiviteten på jobben

Olympus DS-2500 gir en meget høy lydkvalitet ved inn- og avspilling. Den har flere smarte funksjoner som gjør bruken lettere og som øker effektiviteten. DS-2500 kommer på markedet i slutten av januar 2012. Prisen for er 3 500 NOK.

Enkel håndtering av alle viktige funksjoner

Med stram design i sølvfarget metall gir DS-2500 et proft inntrykk som forsterkes av den gjennomtenkte plasseringen av hovedinnstillingene på siden. Du styrer alle viktige funksjoner behagelig med diktafonen i en hånd. Øvrige innstillinger er plassert på fremsiden og nås lett med tommelen. Displayet med LED bakgrunnsbelysning er stor og gir et raskt overblikk over all informasjon. Det er lett å navigere mellom ulike funksjoner i den brukervennlige menyen.

Høy lydkvalitet med DSS Pro

Olympus DS-2500 innspiller i filformatet DSS Pro som er utviklet for profesjonelle brukere. Det finnes en rekke ulike redigeringsmuligheter, bl.a. nye innlegg i og i tillegg til allerede innspilte partier, delvis overspilling og sletting av partier. Viktige partier kan flagges og indekseres, slik at de er lette å finne.

Mikrofonens følsomhet er justerbar og gir en veldig bra lyd i de fleste lydmiljøer, også de med forstyrrende bakgrunnslyd.

Uendelig kapasitet med SD-kort DS-2500 er kompatibel med både PC og Mac og lagrer innspillingen på SD-kort* (2 GB SD-kort følger med som standard). Minnekapasiteten blir i prinsippet uendelig. Det er bare å stikke inn et nytt kort når det trengs. Diktafonen kan lades opp, og den lades raskt via USB.

Oppdag alle fordelene med digital diktering Digital diktering har mange fordeler i sammenlignet med analoge diktafoner med bånd. Lydkvaliteten er mye bedre, lagringskapasiteten er betydelig større og sikkerheten er mye høyere. I tillegg er det mer økonomisk, og diktatene dine blir straks en del av bedriftens IT-struktur. Deling til andre personer, tilgang og sikkerhetskopiering – alt skjer i sanntid, uten arbeidskrevende momenter.

Olympus DS-2500 kan kobles til Olympus AS-2400 Transcription Kit, som inneholder fotpedal, headsett og programvaren Dictation Management ”DSS Player Standard” eller ”DSS Player for Mac”. Det gjør det lettere å håndtere alle former for digitale diktater og øker effektiviteten ytterligere.

DS-2500 diktafon

Komplett spesifikasjon for DS-2500 finnes på www.olympus.no

* SD er et varemerke tilhørende SD Card Association.

Powered by Labrador CMS