Olympus DS-7000 og DS-3500

Pressemelding fra Olympus Norge AS 17. april 212:

Denne produktnyheten er en direkte gjengivelse av en pressemelding fagbladet Elektronikkbransjen har mottatt, og er ikke redaksjonelt behandlet.

Olympus DS-7000 og DS-3500 setter ny standard for profesjonell diktering i sikkerhet og talegjenkjenning

Olympus DS-7000 og DS-3500 har veldig funksjonell design og er konstruert i metall for å klare daglig bruk også i krevende miljø. Innspillingskvaliteten er i toppklasse og modellene henvender seg til alle som stiller ekstra store krav til sin dikteringsløsning. Som komplement fås også et nytt, avansert sett for utskrifter og et virtuelt kontrollpanel med støtte for talegjengjenning som optimerer arbeidsflyten. DS-7000, DS-3500 og AS-7000 Transcription Kit finnes i handelen i midten av april. Prisen for DS-7000 er 7 200 NOK, mens DS-3500 koster 4 500 NOK og AS-7000 koster 3 150 NOK.

Effektiviser arbeidsflyten Både DS-7000 og DS-3500 er veldig lette å integrere i bedriftens digitale arbeidsflyt. Du kan bruke ulike bruker-ID-er og diktatet kan deles automatisk via nettverk og trådløst (LAN/WAN) eller ved å bruke et eksternt SD-kort.

Modellene inkluderer som standard OMDS (Olympus Dictation Management System) R6 Dictation Module. En kraftig dikteringsmodul med brukervennlig virtuelt kontrollpanel for håndtering av diktater på ulike plattformer. Modulen har støtte for rask implementering i Citrix/WTS og tynne klienter. Filer kan automatisk deles ifølge fastsatte regler og spres via e-post, LAN, ftp etc. Koblet til programvaren Dragon Naturally Speaking kan modulen håndtere talegjenkjenning med automatisk utskrift, i både sanntid og bakgrunnsmodus. Alt for å maksimere effektiviteten.

Maksimal sikkerhet

Uansett om du jobber med juridiske spørsmål, medisin, konfidensiell finansiell informasjon eller datasikkerhet, kan du stole på DS-modellene. DS-7000 og DS-3500 gir deg maksimal sikkerhet. Begge kan aktiveres med PIN-kode og har i tillegg 256-biters AES datakryptering (fungerer bare ved innspilling i DSS Pro). Det betyr at filene krypteres i sanntid – direkte under innspillingen! For å tagge innspillingene dine sikkert og presist kan du ha opptil 20 forhåndsdefinerte klassifiseringer med opptil ti ulike poster hver.

Styr viktige funksjoner enkelt med tommelen DS-7000 og DS-3500 er virkelig brukervennlige. Begge modellene er utstyrte med en 2 tommer TFT LCD-skjerm (65 000 farger) med LED bakgrunnsbelysning. Alle viktige funksjoner styres enkelt og lett med tommelen, takket være at alle hovedinnstillingene er plassert på siden. Enten i form av en skyvebryter (DS-7000) eller knapper (DS-3500). DS-7000 har en dokkingsstasjon som standard, mens den fås som tilbehør til DS-3500.

Optimert lydopptak for tale

DS-modellene er utviklet for å spille inn stemmer med maksimal kvalitet. DSS Pro audiokodek sikrer lydkvaliteten og gjør innspillingene lette å redigere og skrive ut. Med ekstern stereomikrofon koblet til kan DS-3500 spille inn i PCM/WAV og mp3. Perfekt for innspillinger av konferanser og i intervjusituasjoner. Begge modellene har smarte funksjoner som VCVA stemmeaktivert innspilling og mikrofonens følsomhet kan lett justeres for å optimere innspillingen i ulike miljøer.

Filene kan legges i sju ulike mapper og lagres på det innebygde 2 GB SD-kortet eller et eksternt SD-kort. Modellene har plass til to SD-kort samtidig. Batteritiden er hele 21 timer og lades raskt via USB.

AS-7000 forenkler utskrifter av diktat

Det nye utskriftssettet AS-7000 øker brukervennligheten og hurtigheten i utskrifter av diktater. Fotpedalen med fire funksjonsknapper som kan programmeres etter brukerens ønsker (to kan også låses), forenkler utskrifter. Når pedalen brukes sammen med modulen OMDS Transcription er hendene helt frie. Alle funksjoner kan styres med foten.

DM-7000 og DS-3500

AS-7000

- Olympus Dictation Management Software R6 – utskriftsmodul

- Fotpedal med seriell og USB-adapter    

- 4-knappers pedal for alle størrelser føtter    

- Individuell programmering av funksjonsknappene    

- Topp- og senterknapp kan låses    

- Full håndfrikontroll av avspilling (OMDS utskriftsmodul)    

- Sklisikker    

- Forsterket USB-kabel 2,5 m lang    

- Høretelefoner E62 (lettvekts, under haken)    

- Stereohøretelefoner for tale    

- Høy komfort også etter mange timer    

- Enkel på og av    

- Påvirker ikke frisyren din

Komplette spesifikasjoner for DS-7000, DS-3500 og AS-7000 finnes på www.olympus.no

* SD er et varemerke tilhørende SD Card Association.

Powered by Labrador CMS