Fujitsu Lifebook og Stylistic

Pressemelding fra Fujitsu 20. januar 2015:

Denne produktnyheten er en direkte gjengivelse av en pressemelding fagbladet Elektronikkbransjen har mottatt, og er ikke redaksjonelt behandlet.

Fujitsu utvider “Choose Your Own Device”-sortimentet med nye LIFEBOOK Ultrabooks  og nye STYLISTIC nettbrett

Nyheter:

- LIFEBOOK «2 i 1», Ultrabook, klassisk bærbar og STYLISTIC tablet-modellene kommer med den nyeste, femte generasjon Intel Core prosessorfamilien.

- LIFEBOOK med opptil 24 timer på én enkelt oppladning.

Oslo, 20. januar 2015 – Fujitsu lanserer i dag en rekke nye modeller i de populære LIFEBOOK og STYLISTIC-seriene av henholdsvis bærbare PCer og nettbrett.

Alle får den nyeste, femte generasjon Intel Core prosessorfamilien. Med de nye modellene møter Fujitsu behovene til selskap som i stadig økende grad lar de ansatte selv velge de verktøy som passer deres behov best eller “Choose your own device”.

Blant de viktigste nyhetene i de nye mobile enhetene fra Fujitsu er økt batteritid, høyere skjermoppløsning og bedre ytelse, og opp til 24 timers brukstid på én enkelt oppladning.

De nye modellene i LIFEBOOK-serien omfatter, en ny “2 i 1”-enhet, to Ultrabooks og en klassisk “clamshell”-type bærbar PC, alle med opsjoner som berøringsskjerm, virksomhetskritisk sikkerhetsteknologi som Trusted Platform Module og SmartCard-lesere.

Flere av de nye LIFEBOOK-modellene1 er også kompatible med en standardisert, universell docking-stasjon, LIFEBOOK Family Port Replicator, som nå passer til åtte ulike2 enheter inkludert notebooks, Ultrabooks, “2 i 1”-enheter og til og med en mobil arbeidsstasjon.

Dette er de nye modellene i Fujitsus LIFEBOOK og STYLISTIC-familier:

• FUJITSU notebook LIFEBOOK S935 – En allsidig, lettvekts notebook med en vekt på kun 1,24 Kg.

13,3-tommer IGZO skjerm med hele 2560 x 1440 oppløsning, med eller uten touch. Leveres med Intels ny dualband AC trådløst nett og 4G. Bakgrunnsbelyst tastatur, magnesium ramme. Leveres med opp til 24 timers3 batteritid og Fujitsus innovative sikkerhetsteknologi PalmVein Sensor4 , kryptert SSD og smartkortleser som gir brukerne den ekstra sikkerheten de trenger. Med modular bay for batteri nr.2, ekstra SDD eller Projektor.

• FUJITSU tablet LIFEBOOK T935 – en 13,3-tommer IGZO skjerm med hele 2560 x 1440 oppløsning med touch. “2 i 1”-enhet som kombinerer nettbrettets fleksibilitet med Ultrabook-ens ytelse og lange batteritid. Markedets tynneste design med en tykkelse på kun 17,1 mm. Leveres med Intels ny dualband AC trådløst nett og 4G. Bakgrunnsbelyst tastatur, magnesium ramme.

• FUJITSU tablet LIFEBOOK T725 – en 12.5-tommers IPS skjerm, “2 i 1”-enhet som passer til den nye docking-stasjonen. Med sitt modulære stasjonskonsept gir den brukerne fleksibilitet til å bytte ut den optiske stasjonen med et ekstra batteri, en harddisk eller bare spare vekt.

• FUJITSU notebook LIFEBOOK U745 – en 14-tommer slank og lett Ultrabook som gir det beste av to verdener for profesjonelle brukere som ønsker optimal mobilitet og full konnektivitet. Leveres med Intels ny dualband AC trådløst nett og 4G. Bakgrunnsbelyst tastatur, magnesium ramme – og i tillegg ekstra sikkerhet med PalmVein Sensor-teknologi og kompatibilitet med FUJITSU standard docking-stasjon.

• FUJITSU tablet STYLISTIC Q7755 – som med en 13,3-tommer FHD skjerm og et bredt spekter av tilkoblingsmuligheter som bl.a. omfatter LTE, trådløs, Bluetooth , Gyroskop og NFC, gjør den mobile arbeidsplassen enklere enn noen gang. Alt dette med en vekt på kun 990 Gram og en batteri brukstid på mer enn 10 timer

Ny felles portreplikator og felles holder gir enda mer brukervennlighet og lavere eiekostnader

Ved å standardisere på en ny, felles portreplikator for notebooks og en felles holder for nettbrett6, gir Fujitsu brukerne enkel tilgang til kontorets komfort, med sine mobile enheter direkte tilkoblet strømnett og skjermer, Ethernet og eksterne USB-enheter som tastatur, mus og annet utstyr. Både PC-er og nettbrett klikker seg smidig inn i docking-stasjonen uten å behøve omstart, og utløses igjen med et enkelt håndgrep.

– Den nye, standardiserte docking-stasjonen senker de totale eiekostnadene fordi kundene kan redusere innkjøpene av maskinvare ved å gjenbruke eksisterende docking-stasjoner selv ved PC skifte, sier Direktør Dag Melheim i Fujitsu Norge. – I dagens fleksible «hot-desk» arbeidsmiljø vil mobile brukere sette pris på å enkelt kunne koble seg på uavhengig av faste plasser og lokasjoner.

– Virksomheter ønsker nå å gi sine ansatte større frihet til selv å velge hvilken notebook de vil bruke. Fujitsu tilbyr et bredt spekter av bærbare PCer og nettbrett, I årets oppdatering av den populære LIFEBOOK serien har vi passet på å standardisere docking-stasjonene og løst et velkjent hverdagsproblem for brukerne. Dette er enda et eksempel på at Fujitsus produktstrategi om «Human Centric Design» gjør produkter attraktive for brukerne og lønnsomme for bedriftene, sier Dag Melheim.

Pris og tilgjengelighet

Veiledende pris på den nye Fujitsu LIFEBOOK er fra NOK 11 000,-, mens den nye LIFEBOOK S935 får veiledende pris fra NOK 10 500,-, begge eksklusiv MVA. De nye modellene kommer i handelen fra midten av februar.

1 LIFEBOOK U745 og T725 ny generasjon notebooks passer til LIFEBOOK Family Port Replicator.

2 LIFEBOOK Family Port Replicator støttes av LIFEBOOK-modellene E544, E554, E733/734, E743/744, E753/754,T725 ,U745 notebooks og CELSIUS H730 mobil arbeidsstasjon.

3 Basert på BAPCO 2012 benchmark. Andre standarder som for eksempel JEITA kan gi andre resultater.

4 Valgbar innebygd PalmVein Sensor med PalmSecure verifiserer identitet basert på de unike åremønstrene inne i håndflaten.

5 Bare tilgjengelig på prosjektbasis for verdiøkende forhandlere.

6 Felles holder støttes av STYLISTIC Q555 og Q775.

Online-ressurser

• Direkte linker: http://www.fujitsu.com/fts/products/computing/pc/notebooks/

• Les Fujitsus blogg: http://blog.ts.fujitsu.com  

• Følg Fujitsu på Twitter: http://www.twitter.com/Fujitsu_Global  

• Følg oss på LinkedIn: http://www.linkedin.com/company/fujitsu   

• Finn Fujitsu på Facebook: http://www.facebook.com/FujitsuICT   

• Produktvideo: http://mediaportal.ts.fujitsu.com/?r=32058    

• For nyheter og oppdateringer, bookmark Fujitsus presserom: http://ts.fujitsu.com/ps2/nr/index.aspx

Powered by Labrador CMS