Fujitsu STYLISTIC Q665

Pressemelding fra Fujitsu 13. juli 2015:

Denne produktnyheten er en direkte gjengivelse av en pressemelding fagbladet Elektronikkbransjen har mottatt, og er ikke redaksjonelt behandlet.

Fujitsu utvider 2 i 1 tablet-utvalget med 11,6-tommers STYLISTIC Q665 med altomfattende ytelse og mobilitet

Fujitsu utvider ytterligere sin raskt voksende serie av 2 i 1 tablet-modeller med en ny, Intel® Core™ M-basert STYLISTIC Q tablet. Den nye 11,6-tommers (29,5 cm) FUJITSU Tablet STYLISTIC Q665 er en vifteløs, tynn og lett konstruksjon rettet mot brukere som ønsker å balansere ytelse og mobilitet i en 2 i 1-enhet.

Den nye STYLISTIC Q665, som også er berettiget til gratis Windows 10-oppdatering når den blir tilgjengelig den 29. juli, er nok en modell i Fujitsus populære mobile sortiment og understreker selskapets satsing i 2 i 1-segmentet, sammen med tidligere modeller som 13,3-tommeren STYLISTIC Q775 og den mindre 10,1-tommeren STYLISTIC Q555. Brukerne innser i stadig sterkere grad nytteverdien av en allsidig 2 i 1-enhet som uten kompromiss kan erstattet både nettbrett og bærbar PC. I kontorlandskap drar brukerne nytte av Fujitsus felles docking-stasjon, som sikrer kompatibel docking for alle enhetene i Fujitsus 2 i 1-sortiment, som omfatter tre formfaktorer og en mengde brukeranvendelser.

Alle tre modeller har brukerfokusert, tynn og lett konstruksjon og er smekkfulle av egenskaper som gir profesjonelle brukere den utholdenheten og fleksibiliteten de trenger, for eksempel fulldags batteritid, herdet og refleksfri skjerm, påmontert tastatur, docking-stasjon og muligheter for 4G/LTE konnektivitet og sikkerhet i enterprise-klasse.

Den nye STYLISTIC Q665 er et meget konkurransedyktig alternative for brukere som ønsker høy, Ultrabook Intel Core-ytelse i en tablet formfaktor, men også en skjermstørrelse som balanserer mobilitet mot ergonomi uten å matte gå på akkord med brukerfleksibilitet. Den støyfrie STYLISTIC passer for selv de mest lavmælte arbeidsmiljø.

Pris og tilgjengelighet

FUJITSU Tablet STYLISTIC Q665 er tilgjengelig fra Fujitsu forhandlere, direkte fra Fujitsu og online. Pris avhenger av land og konfigurasjon.

FUJITSU Tablet STYLISTIC Q665 spesifikasjoner i detalj:

Powered by Labrador CMS