Fujitsu Tablet Stylistic Q555

Pressemelding fra Fujitsu 19. november 2014:

Denne produktnyheten er en direkte gjengivelse av en pressemelding fagbladet Elektronikkbransjen har mottatt, og er ikke redaksjonelt behandlet.

Fujitsu med allsidig, profesjonelt nettbrett for bedriftsbrukere

Nyheter:

- Det nye FUJITSU Tablet STYLISTIC Q555 nettbrettet er den ideelle to-i-ett enheten for mobile bedriftsbrukere der sikkerhet og nettverksintegrasjon er kritiske

- Fujitsu tilnærming, Human Centric Innovation, ser ut over enkeltfunksjoner for å forstå hva brukere og IT-ansvarlige krever av en mobil enhet for å kunne være produktive teammedlemmer

Fujitsu lanserte i dag et nytt 10,1 tommer nettbrett, FUJITSU Tablet STYLISTIC Q555, spesielt tilpasset mobile roller i private og offentlige virksomheter. Det nye nettbrettet er beregnet på Windows 8 eller 8.1-miljø og har human-centric-egenskaper som lyssterk refleksfri WUXGA-skjerm, meget lang batterilevetid, tilkoblbart tastatur, sikkerhet på profesjonelt nivå og den nyeste konnektivitetsteknologien.

Det å gi mennesker nye muligheter er en av hjørnesteinene i Fujitsus visjon om “A Human Centric Intelligent Society” – et menneskeorientert, intelligent samfunn. Derfor arbeider selskapet for at dets gi mobile enheter skal kunne nå sitt fulle potensial som en personlig teknologiplattform. Den raske framveksten av nettbrett har gitt bedriftene en enorm mulighet til å ta denne teknologien i bruk for å øke sine ansattes kreativitet og produktivitet. Fujitsu samarbeider nært med sine kunder over hele verden for å analysere og forstå de forskjellige jobbrollene brukerne har, for dermed å sikre at allsidige enheter som STYLISTIC Q555 møter behovene deres best mulig.

STYLISTIC Q555 leverer den perfekte balansen mellom mobilitet og produktivitet. Den er konstruert for bruk hvor som helst gjennom hele arbeidsdagen uten å matte kobles til ekstern strømforsyning, takket være sin 10-timers batterilevetid. Den refleksfrie pekeskjermen er let å bruke selv i direkte solskinn. Det lette nettbrettet veier bare 655 gram og har en forsterket skjerm som er motstandsdyktig mot riper og velegnet for bruk i hverdagen.

Med valgbar innebygget 4G/LTE-konnektivitet kan denne allsidige 2 i 1-enheten være tilkoblet når som helst, samtidig som sikkerhet i enterprise-klasse ivaretas av blant annet SmartCard-leser og innovative brukerautentisering med kontaktløs SmartCard basert på tilvalgbar NFC -teknologi (near field communication), samt tilvalgbar fingeravtrykkleser og krypterte SSDer. Fysisk sikkerhet og lett håndtering i alle brukssituasjoner sikres takket være tilvalgbare håndstropper og skulderreimer eller VESA-holder, mens kombinasjonen av tastatur og stativ gir en desktop-lik brukeropplevelse.

Jörg Hartmann, Vice President Global Client Computing Devices, Fujitsu

– Fujitsu har samarbeidet nært med sine bedriftskunder over hele verden for å sikre at den nye FUJITSU Tablet STYLISTIC Q555 er det ideelle nettbrettet for mobiltilpassete jobbroller. Den lyssterke og refleksfrie WUXGA-skjermen er utviklet til en meget høy standard og støtter både berøring og penn-input. Monterbart tastatur, enterprise-klasse sikkerhet, nyeste konnektivitetsteknologi og holder gjør at brukerne kan utføre sine oppgaver enten de er på reise eller på nær sagt hvilken som helst arbeidsplass.

Pris og tilgjengelighet

FUJITSU Tablet STYLISTIC Q555 vil være tilgjengelig på prosjektbasis for forhandlere fra Desember i Europa, Midt-Østen, India og Afrika. Pris avhengig av konfigurasjon.

STYLISTIC Q555 Egenskaper i detalj

- 25.7 cm (10.1-inch) lyssterk, refleksfri WUXGA skjerm med forsterket glass

- Intel® Atom™ Z3795 Quad Core prosessor

- Diobbel digitizer støtter penn- og berøringsinput for revisjonsgodkjent signatur

- Sikkerhetsfunksjoner med bl.a. SmartCard-leser, fingeravtrykksensor, kryptert lagring

- Opp til 128 GB eMMC lagring

- 4G/LTE eller 3G/UMTS samt NFC opsjon

- Opp til 10 timer batterilevetid

- Tilvalgbart tastatur og stativ samt tilvalgbar håndstropp, skulderrem, VEAS-holder.

Powered by Labrador CMS