Fujitsu Lifebook E Line

Pressemelding fra Fujitsu 14. mars 2013:

Denne produktnyheten er en direkte gjengivelse av en pressemelding fagbladet Elektronikkbransjen har mottatt, og er ikke redaksjonelt behandlet.

Fujitsu med nye bærbare toppmodeller for optimal mobilitet i bedriften

Nyheter:

-         Ny familie bærbare PC-er

-         Konstruert for krevende ansatte og IT-ansvarlige

-         LIFEBOOK E Line reduserer både innkjøps- og eiekostnader

-         Kompromissløs mobil administrasjon for bedriften

Fujitsu lanserer sin nye LIFEBOOK E Line familie bærbare bedrifts-PCer, konstruert for å optimalisere mobilitet i bedriften. De lette og elegante bærbare PC-ene er beregnet på krevende bedriftsbrukere og hjelper kundene å redusere IKT-kostnadene. LIFEBOOK E Line var en av nyhetene på årets CeBIT-messe.

Lifebook E Line er spesialkonstruert for bedriftsbruk med egenskaper som reduserer kostnadene blant annet gjennom standardiserte komponenter som hovedkort, modulære diskstasjoner og strømforsyninger. Fujitsu ble nylig utpekt som leder i Gartners Magic Quadrant for Global Enterprise Desktops and Notebooks (Kilde: Gartner, November 2012).

– Mange bedrifter strekker seg langt for å møte BYOD-trenden, men er samtidig opptatt av å holde IT-kostnadene nede på andre enheter, sier produktsjef Remy Skogstrand i Fujitsu. Standardisering av komponenter, dokking og strømforsyning reduserer totale eie- og administrasjonskostnader og gjør det mulig for brukerne å dele tilbehør mellom ulike modeller i LIFEBOOK E Line serien.

Bedre verktøy for proffene

Profesjonelle brukere har vennet seg til å bruke forbruker-IT, men forventer mer av profesjonelle verktøy. I utviklingen av LIFEBOOK E Line-familien kombinerer Fujitsu det beste av to verdener. Alle tre modeller byr på full bedriftsfunksjonalitet, stor touchpad, valgbart bakgrunnsbelyst tastatur og standard plass for ekstra batteri, harddisk eller den lille pico-prosjektøren.

De nye LIFEBOOK E Line modellene er solide og har aluminium håndstøtte, solid magnesiumlokk og sterke hengsler som sikrer at skjermen holder seg på plass selv etter mange gangers daglig åpning og lukking.

– Fujitsu mener BYOD-trenden har passert toppen. Mange virksomheter ønsker ikke lenger å ta kostnadene med å supportere et bredt utstyrsspekter og heller ikke redusert produktivitet som følge av mindre funksjonsrike enheter, foruten sikkerhetsriskene selvsagt. LIFEBOOK E Line går ikke på kompromiss med noe når det gjelder profesjonell bruk, mener Remy Skogstrand.

Pris og tilgjengelighet Fujitsu LIFEBOOK E Line kommer på markedet i April. Pris ikke klar.

Tre familiemedlemmer I Fujitsu LIFEBOOK E Line serien:

• LIFEBOOK E733: 13,3 tommer skjerm, lav vekt (1.7 kg), for mobile brukere. Perfekt balanse mellom mobilitet og brukervennlighet

• LIFEBOOK E743: 14 tommer skjerm, bare 1.9 kg vekt-. Et supert verktøy for kontorbruk, møter og for forretningsreisende

• LIFEBOOK E753: Lyssterk 15.6  tommer skjerm som tilbyr enestående brukervennlighet og fleksibilitet på kontoret. 1 cm tynnere og 20 prosent lettere (fra 2,1 kg) enn en gjennomsnittlig profesjonell bærbar.

Powered by Labrador CMS