Samsung Galaxy Note 3

Pressemelding fra Samsung 4. september 2013:

Denne produktnyheten er en direkte gjengivelse av en pressemelding fagbladet Elektronikkbransjen har mottatt, og er ikke redaksjonelt behandlet.

Samsung presenterer Galaxy Note 3

Samsung Electronics presenterer i dag  den siste oppdateringen i Note-serien, Galaxy Note 3. Samsung GALAXY Note 3 gjør daglige oppgaver enklere og introduserer innovative tjenester som hjelper deg å fortelle historien om ditt liv.

Gjør hverdagslivet magisk

Samsung GALAXY Note 3 har en ny “look and feel”. Mobiltelefonen har et mykt bakdeksel med teksturlignende overflate og delikate sømmer. Den har også et sagtakkete mønster på siden som gir assosiasjoner til de tidløse notat- og planleggingsblokkene. Samsung Galaxy Note 3 blir tilgjengelig i fargene Jet Black, Classic White og Blush Pink.

Samsung Galaxy Note 3 er et kraftig, originalt produkt som gir deg muligheten til å fortelle historien om ditt liv med et dynamisk og sømløst uttrykk på tvers av jobb og fritid. Med et enkelt klikk med S Pen åpner du muligheter for å gjøre om hverdagslige aktiviteter til ekstraordinære begivenheter på Note 3 sin store skjerm.

Samsung Galaxy Note 3 kommer nemlig med en større skjerm (5.7 tommer) enn forgjengeren, men er tynnere og lettere, og har et kraftigere batteri. Kameraet har 13 megapiksler og gir deg muligheten til å ta vare på hverdagens visuelle øyeblikk, også i svakt lys og aktive situasjoner. Galaxy Note 3 har også raskere og kraftigere ytelse enn sin forgjenger.

S Pen gjør livet lettere, raskere og mer interessant

Den nye S Pen fornyer og moderniserer det klassiske notatet ved å tilby muligheten til å utføre dagligdagse oppgaver med bare ett klikk. Den avanserte S Pen er designet for å være en fullstendig kommunikasjonsdriver mellom deg og telefonen ved å tilby viktig input og kontrollfunksjoner for å gjøre daglige rutiner enklere.

Et enkelt klikk på S Pen-knappen mens du fører den over skjermen introduserer deg for Air Command, et utvalg av funksjoner som gjør oppgavene enklere og raskere. Med Air Command er det ikke nødvendig å veksle mellom skjermer, huske kommandoer eller slå opp ulike menyer. Air Command-funksjonen gir tilgang til flere viktige funksjoner som Action Memo, som tillater deg å skrive et notat for hånd, automatisk utføre en funksjon eller overføre håndskrevet materiale til formatert innhold. Action Memo kan umiddelbart starte en samtale, legge til kontakter, finne en adresse på kartet, søke på nettet og lagre en oppgave i to do-listen din.

Hvis du ønsker å lagre kun deler av et bilde fra for eksempel internett eller innhold du har laget på Note 3, kan du medEasy Clipmerke et område og konvertere innholdet til et bilde.

My Magazine gir deg skreddersydde varsler fra nyheter, sosiale medier og underholdning, og en aktuell innholdsopplevelse. Gjennom samarbeid med Flipboard får du en integrert innholdsopplevelse i moderne og dynamisk magasinformat.

Finn igjen mobiltelefonene din

Galaxy Note 3 er utstyrt med en forbedret utgave av Find My Mobile som gjør det mulig å spore opp telefonen når den er mistet eller stjålet. Teknologien forhindrer at stjålne mobiler kan nullstilles og tillater deg å spore eller slette data fra den tapte telefonen.

Fakta: Galaxy Note 3 har en LTE 2.3 GHz Quad-Core prosessor. 5.7 tommer (144.3mm) full-HD Super AMOLED- skjerm (1920 x 1080). 32/64 GB brukerminne+microSD (opp til 64GB). Android 4.3 (Jelly Bean). Kamera med 13 megapiksler, BSI Sensor, autofokus kamera med Smart Stabilization, LED Flash(High CRI), og Zero Shutter Lag. Galaxy Note 3 er 151.2 x 79.2 x 8.3mm og veier 168g. Standard batteri, Li-ion 3,200 mAh. Galaxy Note 3 har KNOX. Anbefalt utsalgspris 6 000 kroner.

Powered by Labrador CMS