Samsung Galaxy Tab Active

Pressemelding fra Samsung 4. september 2014:

Denne produktnyheten er en direkte gjengivelse av en pressemelding fagbladet Elektronikkbransjen har mottatt, og er ikke redaksjonelt behandlet.

Galaxy Tab Active

En robust tablet tilpasset profesjonelle brukere

For første gang presenterer Samsung en tablet som er spesielt tilpasset profesjonelle og yrkesfaglige brukere på krevende arbeidsplasser. Galaxy Tab Active er åtte tommer stor og neste steg i Samsungs satsing innenfor tablet-kategorien.

Samsung har kombinert sin egen kunnskap med resultater fra fokusgrupper med yrkesfaglig bakgrunn i utviklingen av Tab Active. Resultatet er en tablet som passer like bra på kontoret som i krevende miljøer utendørs. Den er IP67-klassifisert, støtsikker fra 1,2 meter med det medfølgende beskyttelsesetuiet og kompatibel med Samsung KNOX.

Tab Active har en batterilevetid på 8-10 timer, med utskiftbart batteri og kommer med den nye pennen C-pen. Kameraet på 3,1 MP gjør det mulig å blant annet scanne strekkoder, og med NFC-kompatibilitet er Tab Active en tablet som skaper muligheter for effektivisering og økt produktivitet. Galaxy Tab Active lanseres i fargen Titanium Green, og blir tilgjengelig med WiFi (PRIS) og WiFi/4G (PRIS), 16GB og MicroSD (opp til 64 GB).

Powered by Labrador CMS