Samsung Galaxy Note 8.0

Pressemelding fra Samsung 24. februar 2013:

Denne produktnyheten er en direkte gjengivelse av en pressemelding fagbladet Elektronikkbransjen har mottatt, og er ikke redaksjonelt behandlet.

Samsung Galaxy Note 8.0 gjør hverdagen morsom Gjør det du vil, hvor som helst, når som helst - med åttetommersskjerm og S Pen

Til og med før dørene til Mobile World Congress 2013 åpner, presenterer Samsung Galaxy Note 8.0.

Et produkt for kreativitet og lettere planlegging av hverdagen.

Samsungs Galaxy Note-konsept kombinerer et nettbrett med den interaktive pennen S Pen, samt samtalefunksjon. Samsungs Note-famile inneholder en Note for hver smak og livsstil. Nye Galaxy Note 8.0 er et utraportabelt familiemedlem. Med sin åtte tommer store skjerm er den fortsatt liten nok til å bli med over alt, men stor nok til å skrive på. I stedet for å legge den ned mens du skriver, tegner, leser eller ser på video kan du holde den med en hånd.

Gjør flere ting samtidig

Med den avanserte teknikken bak Galaxy Note 8.0 tar Samsung konseptet til nye høyder, og gjør hverdagskreativiteten og planleggingen av dagene mye enklere. Du kan dele skjermbildet og gjøre flere ting på en gang: For eksempel lese i kalenderen S Planner og notere i Practical S Note, klippe ut et bilde fra det ene vinduet ved hjelp av S Pen og dra det over i det andre vinduet, eller se på film i det ene vinduet mens du noterer i det andre. Du kan også bruke Note 8.0 som en universell fjernkontroll å styre Smart-TV, digitalbokser og Blu Ray-spillere.

Lesehester er velkomne

Du kan også lese e-bøker med Galaxy Note 8.0. Med funksjonen Advanced e-reader fungerer Noten som et lesebrett. Skjermen stiller seg automatisk inn slik at lysstyrken og kontrastene gjør det behagelig for øynene å lese lenge på skjermen. Mens Smart Stay sørger for at skjermspareren ikke aktiveres så lenge du holder øynene på skjermen.

Fakta Galaxy: Galaxy Note 8.0 kombinerer nettbrett med S Pen, samt samtalefunksjon. Utstyrt med operativsystemet Android 4.1.2 Jelly Bean. Størrelse 210,8 x 135,9 mm, vekt 338 gram. Åtte tommer stor wxga (1280x800, 189 ppi) tft-skjerm. 1.6 GHz A9 quad-core-prosessor og 16/32GB minne + 2GB (RAM). Plass for micro-SD opp til 64GB. Batteri på 4,6000 mAh. Kamera på 5 megapiksler bak og 1,3 foran. Utstyrt med Wi-Fi 802.11 a/b/g/n (2.4 & 5 GHz), Wi-Fi Direct, AllShareCast, BT4.0, USB2.0. Kommer i butikk andre kvartal 2013 til anbefalt utsalgspris 5000 NOK (Note 8.0 4G), 3500 NOK (Note 8.0 Wi-Fi).

Powered by Labrador CMS