Samsung Galaxy Mega 6.3

Pressemelding fra Samsung 19. april 2013:

Denne produktnyheten er en direkte gjengivelse av en pressemelding fagbladet Elektronikkbransjen har mottatt, og er ikke redaksjonelt behandlet.

Samsungs nye megastjerne kommer til Norge

Samsung Galaxy Mega 6.3 kombinerer det beste av to verdener

For deg som er usikker på om nettbrett eller smarttelefon passer best til dine behov lanserer nå Samsung et smart alternativ - Galaxy Mega 6.3. Galaxy Mega er like portabel og hendig som en smarttelefon samtidig som den gir samme leseopplevelse som et nettbrett. Det betyr at du kan gjøre det meste på en og samme enhet, uten å gå på kompromiss med design eller prestasjon. I tillegg får den plass i lommen.

Du holder Galaxy Mega enkelt med en hånd og kan ha flere vinduer åpne samtidig, noe som gjør  at jobber dobbelt så effektivt. Ønsker du å se på video eller kommentere statusoppdateringer i sosiale medier samtidig er det ikke noe problem, og med støtte for 4G oppnår du høy hastighet. Slik kombinerer du både nytte og hygge. 

Helt nye funksjoner

Galaxy Mega 6.3 er utstyrt med mange nye funksjoner som gjør hverdagen både lettere og morsommere. Sett stemningen på fest ved å koble sammen opp til åtte enheter trådløst og spill av samme låt. Da spilles den fra alle enheter samtidig. Tar du et bilde med funksjonen Sound & Shot vil det tonesettes med lyden som var i rommet da bildet ble tatt hver gang du kikker på det. Knytter du nye bekjentskaper som ikke snakker samme språk som deg bryter S Translator  språkbarrieren. Bare si ordet eller frasen du vil oversette og Galaxy Mega gir deg den korrekte uttalen i tekst eller tale.

Dersom den 6.3 tommer store skjermen likevel skulle være for liten når du vil dele bilder, videoer, notater eller musikk kan du isteden vise alt til et større publikum på TV-en, nettbrettet eller PC-en.

Fakta: Samsung Galaxy Mega 6.3 er en smarttelefon med en 6.3 tommer stor HD-skjerm. Operativsystem Android 4.2 (Jelly Bean) og prosessor 1.7GHz Dual Core AP.  Støtter 4G 100/50Mbps, HSPA+21/5.76. Batteri på 3,200 mAh. WiFi a/b/g/n/ac, WiFi Direct, BT 4.0(BLE), USB 2.0 H/S, GPS+GLONASS, NFC, MHL. 8GB minne, støtter microSD på opp til 64GB, 1.5GB ram. Bakre kamera på 8 megapixler og fremre kamera på 1.9 megapixler. Finnes i svart eller hvit.

Kommer i butikk i månedsskiftet mai-juni 2013 til anbefalt utsalgspris 4 500 kroner.

Powered by Labrador CMS