Samsung Galaxy Note 10.1

Pressemelding fra Samsung 6. august 2012:

Denne produktnyheten er en direkte gjengivelse av en pressemelding fagbladet Elektronikkbransjen har mottatt, og er ikke redaksjonelt behandlet.

Galaxy Note 10.1 snart i butikk:

Skaperglede med nye Note

Med Galaxy Note 10.1 lanserer Samsung et helt nytt konsept – en ti tommer stor Note med interaktiv penn og et skjermbilde du kan splitte i to, og som gir større skaperglede.

Samsungs nyeste produkt heter Galaxy Note 10.1. og er en kombinasjon av nettbrett, den interaktive pennen S Pen og telefonfunksjon. Skjermbildet på Galaxy Note 10.1 kan splittes i to deler, og gir helt nye bruksmuligheter. Produktet tilhører kategorien Galaxy Note, og gir høyere interaktivitet og større mulighet til å aktivt skape og dele innhold.

Simultankapasitet

Med Galaxy Note 10.1 kan du som på Samsungs vanlige nettbrett surfe på nettet, streame filmer og laste ned apper fra Play Butikk. Men takket være den delbare skjermen kan du gjøre flere ting på en gang, som å følge et online-seminar på den ene siden og ta notater på den andre. Eller du kan se på film samtidig som du leser om skuespillerne på Wikipedia i et annet vindu. Med Pop-Up Play bestemmer du selv hvor stort videovinduet skal være og hvor på skjermen det er plassert.

Hold blikket på Note 10.1

På Mobile World Congress i februar ble Galaxy Note 10.1 presentert for første gang. Siden det har Samsung videreutviklet produktet. Først og fremst er den utstyrt med en superrask quad core-prosessor og 2 GB RAM-minne, som håndterer store mengder data og gjør at man kan multitaske raskt og effektivt. S Pen kommer med ny design og er integrert i chassiset, og når du tar ut pennen starter skjermen automatisk. Note 10.1 har også fått et infrarødt øye som gjør at den fungerer som fjernkontroll, og kan erstatte alle du har hjemme. Akkurat som Samsungs smarttelefon Galaxy S III registrerer funksjonen Smart Stay øyebevegelser, som gjør at skjermen ikke slukkes så lenge du ser på den. 

Med pennen som våpen Galaxy Note 10.1 egner seg godt i møter eller på forelesninger der du tar notater. Det virtuelle tastaturet er fortsatt et godt alternativ til pennen, men S Pen fungerer som en digital blyant og kan brukes til både nytte og underholdning. Notatene dine omgjøres enkelt til tekst, som du så kan sende videre via mail eller sms. Det er også mulig å ta notater i margen, stryke over ord eller skrive inn korrigeringer. Er du i det kreative hjørnet kan S Pen brukes som en digital pensel, og endre farger, mønster og tykkelse. Med Adobe Photoshop Touch kan du også tegne direkte på bilder. 

Galaxy Note 10.1 er en Note med den interaktive pennen S Pen, delbar skjerm og telefonfunksjon. Ti tommer LCD-skjerm (1280x800), operativsystemet Android 4.0 (Ice Cream Sandwich) og brukergrensesnitt Touchwiz. Quad core-prosessor om 1,4 GHz med 2GB RAM-minne. Doble kameraer. Bluetooth 4.0, USB, WiFi 802.11 b/g/n, WiFi direct, Allshare. 16 GB internminne og plass til minnekort (microSD) opp til 64 GB. 7000 mAh batteri.

I butikk uke 34 til anbefalt utsalgspris 5 500 NOK .

Powered by Labrador CMS