Samsung Galaxy Note7

Pressemelding fra Samsung 2. august 2016:

Denne produktnyheten er en direkte gjengivelse av en pressemelding fagbladet Elektronikkbransjen har mottatt, og er ikke redaksjonelt behandlet.

Samsung presenterer nye Galaxy Note7 - Større og smartere

Nå slipper Samsung Galaxy Note7, mobilen som kombinerer de avanserte funksjonene til S Pen med sikkerhetsfunksjoner, og slik hjelper brukeren til en mer effektiv hverdag.

Med et skarpere stykke håndverk, førsteklasses materiale og unikt symmetrisk Edge-design lanserer Samsung nå Galaxy Note 7 med en tilhørende S Pen. Galaxy Note 7 har de beste tilgjengelige sikkerhetsfunksjonene og underholdningsmulighetene, og kan blant annet streame film i HDR. I tillegg er både Note 7 og S Pen vanntette.

– Galaxy Note 7 kombinerer produktivitet med underholdning. Sammen med sikkerhetsfunksjonene og et forbedret økosystem av tjenester, er Galaxy Note 7 et produkt for de som vil få flere ting gjort. Livet går i et rasende tempo, og vi har utviklet en telefon som holder takten med brukeren og hjelper dem med å bli mer produktive og effektive – hvor som helst og når som helst, sier Stig-Ove Langø, salgssjef for mobiltelefoner i Samsung Norge.

Galaxy Note7 S Pen

Den nye pennen Galaxy Note 7 S Pen er mer enn kun et skriveredskap. Brukeren kan enkelt og smidig skrible ned ideer i det øyeblikket inspirasjonen melder sin ankomst. Med hjelp av funksjonen Screen off Memo kan brukeren for eksempel skissere ideer uten å låse opp skjermen. S Pen gjør det også enkelt å skape og dele materiale, zoome inn på skjermen og oversette mellom forskjellige språk. Å holde orden på notater, skisser og tegninger har blitt lettere med Samsung Notes; en ny funksjon lagrer automatisk alt laget med S Pen i skyen.

Nye S Pen har et oppdatert design med en smalere spiss og forbedret trykkfølsomhet. Takket være de nye funksjonene blir bruken enda likere følelsen av å bruke en vanlig penn. Pennen er, akkurat som telefonen, vanntett, slik at man skal kunne skrible sine tanker nesten hvor som helst, når som helst.

Avansert sikkerhet

Utenom fingeravtrykkavleser er Galaxy Note 7 utrustet med en ny teknologi for irisskanner. Dette er et biometrisk høysikkerhetssystem som kan brukes til å låse opp telefonen eller logge inn på hjemmesider med øynene. Sammen med sikkerhetssystemet Samsung Knox tilbyr derfor Galaxy Note 7 et helt nytt nivå av sikkerhet og brukervennlighet.

I tillegg til dette kommer Secure Folder, en separat mappe som tilføyer enda et lag av sikkerhet for å gjøre personlig eller konfidensiell informasjon enda sikrere.

Underholdning

Galaxy Note 7 gir brukeren mulighet til å streame video i HDR takket være sin 5,7-tommers QHD Super AMOLED skjerm. Skjermen gir sterkere farger og en mørkere svartfarge. Galaxy Note 7 tilbyr også en Game Pack som inneholder populære spilltitler, en enkel struktur og andre, nye fordeler for spillere.

Galaxy Note 7 er kompatibel med både Samsung Gear VR og Samsung Gear 360. Brukeren kan derfor enkelt se på, og selv spille inn, egne 360-gradersfilmer.

Forbedret håndverk

Samsung fortsetter å utvikle sine produkter for optimal brukervennlighet. Hver detalj på Galaxy Note 7 er nøye gjennomtenkt for å gi brukeren et bekvemt grep og gjøre det enklere å bruke telefonen med én hånd. Selv om telefonen har stor skjerm er den likevel smal og nett med sin unike 3D-dual Edge curve som gir designen symmetri og balanse.

Galaxy Note 7 er også utrustet med Corning® Gorilla® Glass5 som er mer herdet enn sin forgjenger, samt et enda mer kraftfullt Edge panel for å enkelt få tilgang til apper, nyheter og funksjoner som kontakter, kalender og selfie-kamera.

Kameraet på Galaxy Note 7 er det samme avanserte kameraet som ble introdusert med Galaxy S7 og S7 Edge. Med kameraet kan brukeren forevige viktige minner i naturlige farger. Med Dual-pixel-teknikken, stor blitz og raskt autofokus tar kameraet skarpe og klare bilder, selv under mørkere lysforhold.

Galaxy Note 7 fås i butikk fra den 2. september 2016 med veiledende pris fra 8490 kroner. Forhåndsbestilling er mulig fra og med den 16. august.

Fakta: Samsung Galaxy Note 7 er utrustet med Quad 2.3GHz + Quad 1.6Ghz, Octacore-prosessor, 4GB RAM-minne, samt 64 GB internminne med plass til Micro SD kort (opp til 256 GB). Den har en 5.7’’ Quad HD Dual Edge 2560x1440 (518ppi) Super AMOLED-skjerm. Batteri på 3,500 mAh med hurtigladning via sladd eller trådløst kompatibelt med WPC og PMA. 153.5 x 73.9 x 7.9 mm. Vekt 169 g. Kamera front: 5MP (F1.7), bakre kamera: Dual pixel 12MP (F1.7). Operativsystem Android 6.0.1 Marshmallow. WiFi: 802.11 a/b/g/n/ac (2.4/5GHz), MIMO(2x2) 620Mbps, Bluetooth v4.2 LE, ANT+, USB Type-C, GPS + Glonass + Beidou, samt støtte for NFC. IP68 sertifisering. Sensorer: Barometer, fingeravtrykkavleser, Gyro sensor, geomagnetisk sensor, Hall sensor, pulsmålende irissensor, nærhetssensor RGB Light Sensor. Klar for Samsung KNOX.

Kommer i fargene Blue Coral, Silver Titanium og Black Onyx.

Powered by Labrador CMS